Catalunya Diari

El Festival elPetit recupera la presencialitat a l’Escorxador de Lleida

'Mots Premiers' i 'Natanam' són les propostes que es representaran aquest cap de setmana en el marc de la programació de LaTemporada Lleida

El Festival elPetit recupera la presencialitat aquest cap de setmana al Teatre Municipal de l'Escorxador amb dues propostes com són 'Mots Premiers' i 'Natanam' que s'emmarquen en la programació d'arts en viu de LaTemporada Lleida.

El Festival elPetit inunda d'experiències artístiques en viu en més de 20 espais a 13 ciutats de Catalunya. L'edició d'enguany centra la mirada en l'oportunitat de (re)descobrir, (re)pensar, (re)crear i (re)trobar-se a través de les Arts.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El Festival elPetit construeix el temps i l'espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels/les més petits/es. Mitjançant una programació contemporània, elPetit reafirma el seu compromís amb la qualitat i la innovació amb una selecció de les millors propostes del moment en l'àmbit nacional i internacional.

 

'Mots premiers' AK Entrepôt (França)

Dissabte, 13 de novembre – 12.00 h i 17.00 h

Divendres, 12 de novembre – 10.00 h (funció escolar)

Activitat complementària – divendres 12 de novembre – 17 (exhaurides) i 18.30 h – Biblioteca Pública de Lleida. Taller de dansa per a infants de 4-5 anys). Cal inscripció prèvia

Entrada general: 10 € / Reduïda: 6 €

Dansa. Recomanat per a majors de 2 anys

El cos diu, el cos parla, el cos ens narra. La paraula balla, la paraula escolta, la paraula ens toca. Sigui quin sigui el primer llenguatge de l'infant, el llenguatge de la paraula o el del gest, el més important és la manera de dir-nos, de dir al món JO SOC.

Un ballarí i un actor s'apropen l'un a l'altre. El llenguatge del primer és el moviment: el del hiphop, el llenguatge del segon és la paraula: anglès, lingala, japonès, francès, català, èuscar, castellà... En escoltar-se, s'inventen un altre llenguatge i s'afirmen en aquest món.

Imatge de l'obra Natanam
El Festival elPetit recupera la presencialitat al Teatre Municipal de l’Escorxador | LleidaDiari.cat

'Natanam' DA.TE Danza

Diumenge, 14 de novembre – 17.00 h

Dilluns, 15 de novembre – 10.00 h (funció escolar)

Entrada general: 10 € / Reduïda: 6 €

Dansa. Recomanat de 2 a 5 anys

Natanam és un espectacle de dansa contemporània multinivell, amb diferents graus de simbolisme depenent de l'edat i maduresa de l'espectador, pensat tant per als infants com per al públic familiar. Natanam significa dansa en sànscrit.

La dansa és el punt de partida d'aquest espectacle: un espai i un temps de sensacions a partir de la puresa de la dansa. Un diàleg amb la paraula i també amb els cossos.


Comentaris

envia el comentari