Catalunya Diari

El Festival InterFado de Lleida celebrarà un concert a la Seu d'Urgell

El certamen tindrà lloc del 6 al 31 d'octubre, amb artistes de França, Galícia, Portugal i Catalunya

Cartell del novè festival Interfado de Lleida
El Festival InterFado de Lleida celebrarà un concert a la Seu d'Urgell en la seva 9a edició | LleidaDiari.cat

Canvi d'ubicació i horaris a causa de la pandèmia

A causa de les noves mesures i restriccions de la Generalitat per aturar l'increment de casos de Covid-19 a Catalunya, els concerts previstos al Cafè del Teatre de Lleida es traslladen a l'Espai Orfeó i canvien d'horari de les 22.30h a les 20.30h. Així doncs, el concert de Bévinda, previst per aquest dissabte 17 d'octubre a les 22.30h al Cafè del Teatre, es trasllada a l'Espai Orfeó en un nou horari de 20.30h.

També es veu afectat el concert de ISGA Collective, previst pel dissabte 24 d'octubre a les 22.30h al Cafè del Teatre, que es trasllada a l'Espai Orfeó en un nou horari de 20.30h. El concert de ISGA Collective a la Sala Sant Domènech de la Seu d'Urgell previst per divendres 23 d'octubre a les 21h es troba pendent d'un canvi d'ubicació. Informarem tan aviat es confirmi la nova ubicació.

No es veu afectada l'actuació de Carolina Blàvia amb el "Projecte Amália", que clourà el festival a l'Espai Orfeó de Lleida (dissabte 31 d'octubre, 20:30h). Les entrades ja adquirides pels concerts afectats pel canvi d'espai i horari seran vàlides.

Actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria

La 9a edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya se celebrarà del 6 al 31 d'octubre i comptarà amb les actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria musical dins aquest gènere musical, procedents de França, Galícia, Portugal i Catalunya.

L'Interfado ha programat quatre concerts, tres dels quals a Lleida. Com a novetat, el certamen celebrarà enguany una actuació també a la Seu d'Urgell, municipi amb una important presència de la comunitat portuguesa. El festival està organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà i l'Ajuntament de Lleida, amb la col·laboració especial del Consolat de Portugal a Barcelona i l'Institut d'Estudis Ilerdencs, i sota la direcció artística de Carolina Blàvia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La francesa Bévinda amb l'espectacle 'Mes Suds' obriran la 9a edició

La francesa Bévinda amb l'espectacle 'Mes Suds' obriran la 9a edició de l'Interfado el dissabte 17 d'octubre a la nit, en una actuació que es farà al Cafè del Teatre de Lleida. El divendres 23 d'octubre, la Sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell acollirà l'actuació d'ISGA Collective (Galícia i Portugal). La mateixa formació, actuarà l'endemà, el dia 24, al Cafè del Teatre. El concert de cloenda tindrà lloc el dissabte 31 d'octubre a l'Espai Orfeó de Lleida i anirà a càrrec de Carolina Blàvia amb el 'Projecte Amália.

Entre les activitats paral·leles, l'Interfado comptarà amb l'exposició del gallec José Nacimento, que es podrà visitar del 6 al 31 d'octubre al Cafè del Teatre de Lleida. L'oferta gastronòmica que acompanya habitualment el festival seguirà present a l'edició d'enguany, tot i que a causa dels protocols sanitaris per la covid-19, no tindrà lloc a les sales de concerts, i es podrà gaudir al Restaurant Caravista de Lleida. L'Interfado ha elaborat un protocol sanitari per tal que els equipaments siguin un espai 100% segur tant pels artistes com per als espectadors.


Comentaris

envia el comentari