Catalunya Diari

El Festival Mil Maneres d'Alcoletge dona el tret de sortida de les activitats

L’Ajuntament de la localitat aposta per la cultura i en reivindica la seva seguretat

Imatge de la presentació del festival Mil Maneres d'Alcoletge
El Festival Mil Maneres d'Alcoletge, des d’avui i fins al 4 d’octubre | LleidaDiari.cat

El Festival d'arts escèniques Mil Maneres d'Alcoletge, que tenia previst realitzar-se durant el mes d'abril, ha donat aquest dijous el tret de sortida i finalitzarà aquest diumenge 4 d'octubre amb la realització d'un total d'11 espectacles, 20 representacions i 1 taller itinerant, una aposta per part de l'Ajuntament d'Alcoletge i de l'organització del festival per la cultura local.

Tot i l'ajornament del festival, es mantindrà el programa d'activitats previst gairebé completament i adaptat a les noves mesures de seguretat, com la reducció d'aforament, el doblament de passis i la venda online d'entrades per a la regulació i el control d'assistència. El programa inclou una gran diversitat de propostes artístiques de diferent format dirigides a públics de totes les edats amb companyies de Ponent com la Baldufa, Jam, Sound de Secà i de la resta de Catalunya com Guillem Albà i la Marabunta, Cia. Anna Confetti, La Pera Llimonera, Zero en Conducta, Planeta Trampolí, Reggae per Xics i Circo Los. També durant cada dia del festival hi haurà tallers a càrrec de Solaç Centre d'Art de Mollerussa.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Diferents tallers i un espectacle de circ dirigits als alumnes de l'escola Mare de Déu del Carme d'Alcoletge

El punt de partida, i com a acte previ a l'inici de la programació, és la realització de diferents tallers i un espectacle de circ dirigits als alumnes de l'escola Mare de Déu del Carme d'Alcoletge, unes activitats que tenen cabuda en el marc del projecte interdisciplinari 'El Circ' que s'ha dut a terme a l'escola del municipi. El projecte Mil Maneres, que neix de l'acord entre diferents representants del teixit cultural local i l'Ajuntament d'Alcoletge i que compta amb la participació activa d'entitats, comerços i veïns de la població, vol valorar aspectes com l'educació, la solidaritat i la sostenibilitat amb la pretensió d'innovar en l'àmbit de l'espectacle, la cultura i l'educació per tal d'esdevenir un nou referent territorial.


Comentaris

envia el comentari