Catalunya Diari

El Festival Muda Pirineus emplenarà el petit poble de Burg de música i dansa els dies 30 de juny i 1 de juliol

El públic podrà gaudir del concert de Marinah d'Ojos de Brujo i els balls de Mireia Puig, Gemma Peramiquel i Guillem Jiménez, entre altres
Primer pla del cantant de 'The bird yellow' a la presentació del Festival Muda Pirineus
Primer pla del cantant de 'The bird yellow' a la presentació del Festival Muda Pirineus | LleidaDiari.cat

El petit poble de Burg, al Pallars Sobirà, amb poc més de vint habitants, es transformarà i s'emplenarà de música i dansa gràcies al Festival Muda Pirineus els dies 30 de juny i 1 de juliol. Aquest any arriba a la seva quarta edició havent-se consolidat ja en un festival on tots els públics tenen cabuda incloent aquell més familiar amb nens.

 

Anna Rubió, de l'organització del Festival Muda, destaca el concert de Marinah d'Ojos de Brujo, que farà vibrar aquestes muntanyes amb la seva característica fusió de flamenc amb altres estils musicals. Gemma Abrié, Sílvia Tomàs Trio, Pribiz i Dirty Brown Collective són altres grups que actuaran a Brurg i tots ells acompanyats d'una peça de dansa amb Mireia Puig, Gemma Peramiquel i Guillem Jiménez.

  

Primer pla de la ballarina Aina Gargallo
Primer pla de la ballarina Aina Gargallo | LleidaDiari.cat

 

El Festival MUDA Pirineus és un esdeveniment per a tots els públics (molts d'ells gratuïts) i hi haurà un maridatge amb formatges artesans i locals de Tros de Sort, La Peça d'Altron i Casa Mateu amb la cervesa artesana de la Fàbrica C-13. A més, un taller amb Herbes de l'Alt Pirineu, una acció artística amb Obrador Xisqueta o taller de la Flor del Muda. L'església, recentment rehabilitada, de Santa Maria de la Serra comptarà amb la intervenció del músic Ravid Goldschmidt. El so profund i bell del hang, natura i dansa en seran protagonistes.

La ballarina Aina Gargallo interpretant una peça durant la presentació del Festival

 Comentaris

envia el comentari