Catalunya Diari

FiraTàrrega arrenca aquest dijous amb l'espectacle 'Transforma-T'

FiraTà rrega arrenca aquest dijous amb l'espectacle 'Transforma-T'| Redacció - Fotografia: Facebook NATS NUS DANSA

Toni Mira inaugura aquest dijous la 33ª edició de FiraTàrrega amb 'Transforma-T' de la companyia Nats Nus, una proposta inspirada en el context social i polític actual on la dansa n’és la protagonista. L'acte institucionals tindrà lloc a les 19.30 hores a La Llotja, mentre que a les 21.30 hores es repetirà per a tota la ciutadania.

El conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa María Perelló, el president de la Diputació de Lleida , Joan Reñé, i la subdirectora de teatre de l’INAEM (Ministeri de Cultura), Cristina Santolaria, entre altres autoritats, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la Fira.

Seguidament, les autoritats visitaran els estands dels professionals i posteriorment assistiran a la plaça Hort Barceloní on, a les 21.30 hores, tota la ciutadania també podrà veure l’estrena d'aquest espectacle. La dansa, l’acrobàcia i el vídeo seran els protagonistes d’aquest espectacle de gran format que FiraTàrrega coprodueix amb l’Ajuntament de Saragossa.


Comentaris

envia el comentari