Catalunya Diari

FiraTàrrega es converteix en el millor escenari per una petició de matrimoni en directe

Es tractava d'una parella d'integrants de l'espectacle «Blocks»

L'amor és sempre una bona notícia. I què us sembla si s'ajunta el teatre, el circ, la dansa, un espai únic i l'amor? Combinació explosiva, oi? Doncs això és el que es va viure el darrer dissabte a FiraTàrrega gràcies a la petició de matrimoni en directe d'una parella pertanyent a l'espectacle «Block», de NofiT State Circus and Motionhouse. Les desenes de persones que van tenir l'oportunitat de gaudir d'aquesta obra britànica es van quedar ben bocabadats quan un dels ballarins, al final de l'espectacle, es va declarar a una ballarina i li va mostrar un anell de compromís, tot preguntant-li si es volia casar amb ell.

Els espectadors van trencar en forts aplaudiments i crits d'alegria, a la vegada que llençaven roses fins a la part de l'escenari on es va desenvolupar la petició. De la mateixa forma, els companys de l'obra «Block», es van mostrar força emocionats i contents amb el gest del seu company. L'afortunada, davant aquesta inoblidable petició, va dir que sí al ja el seu futur espòs. Sens dubte, aquesta va ser el final més bonic que podria tenir l'espectacle d'aquestes dues companyies britàniques. 

En relació a l'obra que es va dur a terme en el marc de FiraTàrrega 2018, cal destacar que aquestes dues reconegudes companyies britàniques posen en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i circ que impulsa els límits de les dues formes d'art. Vint blocs de grans dimensions s'alcen, es desconstrueixen i reneixen en una infinita varietat de formes amb les quals els intèrprets interactuen, es mouen i actuen. Un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes. Una història sorprenent que captura la intensitat de la vida de cada dia. 

Una altra petició en un acte lleidatà

Finalment, cal recordar una altra petició de matrimoni, en aquest cas, en el mes d'abril i al pavelló del Barris Nord de Lleida. Durant el partit que enfrontava a l'Actel Força Lleida i el Club Melilla Baloncesto, en un dels temps morts de l'encontre, les cheerleaders del pavelló van desplegar una pancarta en la qual s'hi llegia: «Anna, et vols casar amb mi?». Un missatge que havia preparat el Jordi, per poder-li demanar matrimoni a la seva xicota, sorprenent-la així en el moment més inesperat. La jove, que no es creia la sorpresa, va acceptar la proposició i es van fondre en un gran petó. Moltes felicitats parelles!


Comentaris

envia el comentari