Catalunya Diari

FiraTàrrega elabora deu itineraris artístics per facilitar la navegació en el programa d'aquesta edició

L'objectiu és que els visitants els preguin com a guia per a organitzar el seu recorregut pel certamen, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre

Imatge d'arxiu de FiraTàrrega | LleidaDiari.cat

FiraTàrrega ha dissenyat deu itineraris artístics diferents per segmentar el gruix de la programació de l'edició d'enguany i fer-la més accessible a l'espectador. Aquests recorreguts artístics estan concebuts per tal que els espectadors trobin els espectacles més adients per a gaudir al màxim del certamen, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre. En aquesta ocasió, els itineraris s'han confeccionat utilitzant els títols de deu cançons representatives de la història de la música, que serviran de guia en la tria dels espectacles programats aquest 2017. D'altra banda, l'organització ja ha posat a la venda a través d'internet les entrades anticipades per a l'edició d'enguany i que funcionen amb el sistema hometicket per a tots els espais d'actuació. Els preus de les sessions de pagament de FiraTàrrega 2017 oscil·len entre els 5 i els 15 euros però les entrades que s'adquireixin abans del dia 4 de setembre tenen un 20% de descompte.

El primer dels itineraris artístics dissenyats fa referència al tema 'Highway to hell' d'AC/DC. Es tracta d'un recorregut adrenalínic que inclou els espectacles de les companyies Weibel Weibel Co., La fem fatal, La trócola, The black blues brothers, Circ Pànic, Cia Moveo, Ferida, Los Galindos i (Cia)3. El segon se centra en 'Last dance' de Donna Summer i recull espectacles de dansa, de carrer i sala com els de Natxo Montero, Ferida, La Veronal, La Licuadora, Patricia Habchy, Eulàlia Bergadà, Elías Aguirre, Chey Jurado, Ertza i Nacho Vilar. Un altre dels itineraris fa al·lusió al tema 'Respect d'Aretha Franklin, amb les actuacions de Carla Rovira, Les Impuxibles, Eulàlia Bergadà, mvmproduccions, Harinera, Pamela Montenegro, Valeria Píriz, Eléctrico 28, Patricia Habchy i la Cia Woest. 'Life of Mars' de David Bowie protagonitza el quart recorregut artístic. En aquest cas inclou els espectacles de Ferida, Hermanos Picohueso, Los números imaginarios, Weibel Weibel Co, Carla Rovira, La Veronal, Natxo Montero, Cie Woest, Eléctrico 28, Insectotròpics i Rodrigo Cuevas. 

El cinquè itinerari està dedicat a 'Radio Baghdad' de Patti Smith, amb arts escèniques i de carrer. Engloba els espectacles d'Obskené, Incursió Social, Les Impuxibles, (Cia)3, Patricia Habchy, Ferran Orobitg, Pamela Montenegro, Harinera, Nafrat Collectif, En blanc, Ada Vilaró & Josep Perelló i Insectotròpics. Un altre dels recorreguts fa referència a 'Another brick in the wall' de Pink Floyd i inclou La petita malamaluga, El pájaro carpintero, Cia Cris_is, Cia Anna Roca, Calamar Teatro, Centre de titelles, Tombs creatius, Xip-Xap, Taller de danses urbanes amb DJ Be Nil, Sound de secà i la Cia Peus de Porc. El tema 'Oye como va' de Celia Cruz encapçala el setè itinerari artístic, pensat per aquells amants de les arts escèniques que prefereixen la sala, el teatre de tota la vida, els gèneres més populars, com el chachachà. Egloba els espectacles de Carla Rovira, Weibel Weibel Co., Íntims Produccions, Obskené, Eulàlia Bergadà, Le croupier, Incursió Social, Les Impuxibles, Los números imaginariosi de la (Cia)3. El vuitè està dedicat a 'Walk this way de Run DMC i Aerosmith i a la cultura urbana. Proposa un recorregut pels espectacles de DNA Cia, Kukai & Brodas, Cie Dyptik, Taller de danses urbanes amb DJ Be Nil, Taller lindy hop, Elías Aguirre, Chey Jurado i Ertza.

'No tinc temps' de Mazoni protagonitza el novè itinerari artístic, el més extens i pensat per a "gormands". Repassa els espectacles de Los números imaginarios, (Cia)3, Les commandos percu, Ferida, Weibel Weibel Co, Íntims Produccions, Obskené, Ada Vilaró & Josep Perelló, Cie Dyptik, Eulàlia Bergadà, Los Galindos, mvmproduccions, Carla Rovira, Les Impuxibles, Cia Moveo, Patricia Habchy, La Veronal, Valeria Píriz, Circ Pànic, Ertza i de la Cia Anna Roca. Finalment, el darrer itinerari artístic de FiraTàrrega 2017 va dedicat al tema 'Wa Yeah' dels Antònia Font, un recorregut còmplice dissenyat pels professionals del portal recomana.cat especialitzat en crítica escènica. Inclou els espectacles de Carla Rovira, Íntims Produccions, Los Galindos, Ferida, Los números imaginarios, Pamela Montenegro, Eléctrico 28, Obsken i Nacho Vilar.


Comentaris

envia el comentari