Catalunya Diari

FiraTàrrega presentarà un focus artístic al Festival Santiago OFF de Santiago de Xile

Del 19 al 24 de gener, s'hi podran veure els muntatges 'urGENTestimar', 'Náufragos', 'Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente)' i 'Pelat'

Imatge d'una de les obres que es presentarà a Xile
Imatge d'una de les obres que es presentarà a Xile | LleidaDiari.cat

FiraTàrrega presentarà del 19 al 24 de gener un focus artístic al Festival Santiago OFF de Santiago de Xile, amb la voluntat d'exercir com a plataforma exportadora de creativitat catalana.

FiraTàrrega ha signat un acord amb aquest festival internacional per tenir una presència estratègica en la pròxima edició en el qual oferirà una mirada sobre la creació de carrer més enllà del continent americà i aportarà una visió del que són les arts de carrer en l'actualitat amb quatre propostes amb segell propi: 'urGENTestimar' d'Ada Vilaró, 'Náufragos' de La Industrial Teatrera, 'Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente)' del col·lectiu Harinera i 'Pelat' de Joan Català.

Aquestes quatre peces escollides han format part en les darreres edicions del Programa de Suport a la creació de FiraTàrrega.

  

L'acord permet que FiraTàrrega tingui una presència com a marca en aquest festival internacional i permetrà donar-la a conèixer als professionals acreditats. L'Institut Ramon Llull ha participat en l'acord per garantir la mobilitat dels artistes catalans i compta amb l'acompanyament de l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura.


Comentaris

envia el comentari