Catalunya Diari

Food4soul i Sofia Ribeiro, artistes confirmats pel cicle Espai Jazz a Lleida

Food4soul, formació que agrupa diferents influències procedents de la música d'arrel afroamericana actuarà a l’Espai Orfeó el 22 de maig

Food4soul, formació que agrupa diferents influències procedents de la música d'arrel afroamericana en el seu primer treball discogràfic, actuarà a l'Espai Orfeó el 22 de maig. El cicle de jazz també comptarà el 12 de juny amb l'actuació de la cantant portuguesa Sofia Ribeiro, actualment una de les més reconegudes cantants de jazz i música popular contemporània d'Europa.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Food4soul (22 de Maig)

Food4Soul és una formació que pretén agrupar diferents influències procedents de la música d'arrel afroamericana, com són el soul, el jazz, el hip hop, el funk... Per crear un projecte amb personalitat pròpia i amb el qual poder experimentar, per tal de trobar un equilibri entre la complexitat i a la senzillesa de cada peça. Com va dir John Coltrane: «La música no és necessària que s'entengui, la reacció emocional és l'únic que importa».

Actualment presenten el seu primer disc auto produït i auto editat. Mesclat per Panxii Badii i masteritzat per Victor García a l'estudi Ultramarinos de Girona. Està format per cinc peces de composició pròpia i una adaptació d'un tema de Joe Henderson passat a hip hop on hi canta el raper lleidatà 'Ese de la Cinta'. Per tal de poder-lo presentar amb directe, comptaran amb la col·laboració del baixista Javier Garrabella. Pol Alonso (bateria) Gerard Farré (veu i teclats) Jordi Mestre (guitarra).

Imatge dels artistes Bart e Sofia
Food4soul i Sofia Ribeiro, artistes confirmats a la programació del cicle Espai Jazz | LleidaDiari.cat

Formada per membres amb una àmplia trajectòria

Food4Soul està formada per membres amb una àmplia trajectòria, procedents de mítiques formacions lleidatanes com: Pixie Dixie, Sonsonite, Uënsdei, The Crossfathers, Orgàsmic Quintet... i tots ells formats a l'escola superior Taller de Músics de Barcelona. https://www.youtube.com/watch?v=bW_c-GE9r0Q&feature=emb_imp_woyt

Sofia Ribeiro (12 de Juny)

La cantant portuguesa Sofia Ribeiro és actualment una de les més reconegudes cantants de jazz i música popular contemporània d'Europa. Amb més de deu àlbums publicats, guardonada en múltiples ocasions, artista resident al prestigiós Carnegie Hall i tallerista del curs Circle Songs de Bobby McFerrin a Omega (EEUU), la cantant ha tingut una vertiginosa carrera en els últims quinze anys, que l'ha portat a actuar a alguns dels més prestigiosos escenaris d'Amèrica i Europa.

Amb la seva veu versàtil, el seu to profund, poderós i tremendament expressiu, Sofia té una especial capacitat de transmetre diverses emocions, i de transportar a l'audiència al seu únic i personal univers sonor. Canta en portuguès, espanyol, anglès i fins i tot en un idioma inventat que interpreta com si fos un instrument. Explica històries sobre les cançons invitant sempre al públic a cantar. https://www.youtube.com/watch?v=Kfva3CvGh2Q&feature=youtu.be

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.


Comentaris

envia el comentari