Catalunya Diari

‘Footloose’ reunirà 500 ballarins al Teatre de la Llotja de Lleida

Dancescape! amb més de 15 anys d’història a la ciutat de Lleida ha rebut un gran reconeixement a escala estatal en l’àmbit de la dansa urbana

La companyia ‘Angels’ amb la seva coreògrafa, Sandra Macià
La companyia ‘Angels’ amb la seva coreògrafa, Sandra Macià | LleidaDiari.cat

Uns 500 ballarins es donaran cita aquest dissabte 15 de juny a l'espectacle 'Footloose' de l'escola de dansa Dancescape! al Teatre de la Llotja. Els assistents podran gaudir de dues sessions de dansa, a les 17.00 h i a les 20.00 h. Les entrades per una sessió es poden adquirir al teatre a un preu d'11 € i de 16 € per dues sessions. 'Footloose' posarà damunt de l'escenari uns 500 ballarins d'aquesta escola de dansa, de 7 a 30 anys.

L'escola de dansa lleidatana Dancescape ubicada al carrer Sant Ruf ha obtingut aquest any 17 podis en diferents categories i en diferents certàmens de dansa. Concretament les companyies Freak da Funk, A Company, Groovies, Compitruenos, Street Monkeys i Zoo&co.

Més de 15 anys d'història a la ciutat de Lleida

Dancescape! amb més de 15 anys d'història a la ciutat de Lleida ha rebut un gran reconeixement a escala estatal en l'àmbit de la dansa urbana. Entre els seus ballarins, hi trobem campions de hip hop de l'Estat espanyol en diverses edicions.

Dancescape! organitza permanentment workshops internacionals amb ballarins d'arreu del món, està en contacte assidu amb organitzadors d'esdeveniments europeus i participa activament en certàmens nacionals de dansa urbana. També és organitzador del 'The Best On' l'únic certamen europeu de dansa urbana de companyies professionals.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari