Catalunya Diari

La Fundació Orfeó Lleidatà celebra el seu Concert de Nadal a l'Auditori

Comptarà amb la Fundació Esclerosi Múltiple com a entitat convidada, i amb la qual s’iniciarà un nou projecte de musicoteràpia

Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

El Concert de Nadal de la Fundació Orfeó Lleidatà, d'aquest divendres 13 de desembre a les 20.00 hores a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, acollirà les actuacions de totes les agrupacions corals, la Coral de Vailets, la Coral de Xiquets, el Cor Prejove, el Cor Jove i el Cor de l'Orfeó Lleidatà, juntament amb la jove orquestra simfònica de l'Escola de Música.

L'acte acollirà 250 cantaires i músics dalt de l'escenari, que interpretaran conjuntament un repertori plenament nadalenc, i s'emmarca dins dels actes de celebració del 25è aniversari de l'Escola de Música de l'entitat.

La recaptació serà a benefici del projecte social Enllaç

La recaptació serà a benefici del projecte social Enllaç, un seguit d'iniciatives que desenvolupa l'Orfeó amb diferents entitats socials del territori, que pretenen apropar la música i la cultura a tothom, incidint especialment en els col·lectius més vulnerables.

L'any 2020 farà vint anys d'ençà que l'Orfeó va impulsar el primer projecte de música comunitària. Des d'aleshores, s'han desenvolupat projectes amb persones d'àmbits tan diversos com els infants i joves en rics d'exclusió social, les persones sense sostre, o les persones amb discapacitat física, intel·lectual, paràlisi cerebral o amb problemàtica de salut mental. Recentment, també s'ha iniciat un projecte de musicoteràpia a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Enguany ens acompanyarà com a entitat convidada la Fundació Esclerosi Múltiple, que va néixer per aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple en la vida diària de les persones i el seu entorn, i amb la qual s'iniciarà aquest gener un nou projecte de musicoteràpia.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari