Catalunya Diari

La Fundació Orfeó Lleidatà estrena l’Espai Nadons i el Cicle de Concerts Familiars

Cordes Grillades i Cabaret Patufet són les dues noves propostes de concerts de gran format que es podran gaudir a l’Auditori Municipal Enric Granados

Imatge de l'espectacle Xino Xano
Imatge de l'espectacle Xino Xano | LleidaDiari.cat

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la nova Programació familiar Tardor 2019 amb quatre propostes artístiques i pedagògiques diferents. Les entrades ja es poden comprar a través del web www.orfeolleidata.cat . L'Espai Orfeó acull dues propostes amb un alt contingut artístic, que combinen diferents disciplines de les arts i que estimulen la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits i també de tota la família.

Comencen amb Xino Xano (diumenge 6 d'octubre, 11 h i 12 h), un espectacle lligat a partir d'un personatge central, la girafa TUINGA i uns mòduls geomètrics que es van transformant en diferents tipus de transports. L'espectacle, amb un joc de ritmes de percussió, sons de la natura, moviments de vanos i fulls volant, introdueix de forma dolça als infants dins de l'obra, els fa entendre de seguida l'escenografia i sobretot té per objectiu que s'hi trobin segurs i expectants. Aquesta és una creació de la companyia Fes t'ho com vulguis.

Pintamúsica, una experiència sensorial artística

La segona proposta, Pintamúsica (diumenge 17 de novembre, 11 h i 12 h), és una experiència sensorial artística per viure el plaer del primer despertar escènic del nadó. Un quadre blanc, quatre colors i música clàssica en directe són els ingredients principals d'aquest viatge compartit a través de les estacions de l'any. Tres músics, actors i cantants ens porten a crear una adaptació del quadre "Dona i ocells en la nit" de Joan Miró. És una producció de Viu el Teatre.

Imatge de l'espectacle Cordes Grillades
Imatge de l'espectacle Cordes Grillades | LleidaDiari.cat

 

Cicle de Concerts familiars a l'Auditori Municipal Enric Granados

El cicle de Concerts familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza a l'Auditori Municipal Enric Granados inclou 2 espectacles de gran format destinat a nens i nenes a partir de 3 anys. Obrim el cicle amb Cordes Grillades (dissabte 26 d'octubre, 18.30 h). Un espectacle de la companyia La Botzina amb el Quartet Brossa, que ens presenten una amanida de cordes amb pintures de molts colors, per explicar una història que va d´insectes, ocells, amor i sobretot, molta música. Una adaptació sobre el conte original d'Eric Carle, amb música especialment escrita pels músics del quartet Brossa, amb il·lustracions i dibuixos de Maria Vidal.

Clourà el cicle de concerts familiars Cabaret Patufet (dissabte 9 de novembre, 18.30 h). És un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. Una nova proposta de la companyia Samfaina de Colors, que des de 1988 omplen els teatres i els auditoris amb un estil propi basat en la senzillesa, la naturalitat i la sensibilitat musical.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari