Catalunya Diari

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la seva programació d'hivern

Les entrades ja es poden comprar a través del web www.orfeolleidata.cat

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la nova Programació familiar d'Hivern amb cinc propostes artístiques i pedagògiques diferents. Les entrades ja es poden comprar a través del web www.orfeolleidata.cat

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Espai Nadons, espectacles per a nadons de 6 mesos a 3 anys

L'Espai Orfeó acull tres propostes amb un alt contingut artístic, que combinen diferents disciplines de les arts i que estimulen la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits i també de tota la família. Comencem amb Aquarel·la (diumenge 2 de febrer, 11 h i 12 h), un espectacle que desenvolupa petites històries que s'entrellacen a través de l'aigua en un mateix escenari: el mar. Es tracta d'un espectacle visual que juga i experimenta amb els colors, la llum, les ombres, el so i la paraula.

La segona proposta, Xup-xup (diumenge 1 de març, 11 h i 12 h), és un espectacle que neix a partir d'una idea molt senzilla: Tres cuiners elaboren un plat. Però, és precisament aquesta senzillesa la que esdevé en poesia. La música en directe donarà vida a cadascun dels elements que participen en l'elaboració d'uns Spaghetti alla napolitana. Una reivindicació del joc fet amb els elements més propers i quotidians. Un plat ple de sorpreses, preparades a la cuina de Factoria Los Sánchez i Imaginary Landscape.

La tercera proposta, Galàctica

La tercera proposta, Galàctica (diumenge 29 de març, 11 h i 12 h), és una proposta de la companyia Clardelluna plena de música i de colors. Tot comença quan la Gala, un titella que viu en un món gris, trist i avorrit, somia una nit amb músiques i colors que li desperten noves i càlides sensacions. I, tan bon punt es desperta, decideix emprendre un viatge a l'espai sideral per trobar la font de l'alegria i emportar-se-la de tornada al seu poble, perquè tothom sigui més feliç. Un viatge que la portarà a conèixer estels i planetes, un univers sencer ple d'estímuls i de fantasia.

Art escènic, audiovisuals i música es combinen a Galàctica, una festa per als sentits en la qual les nenes i els nens podran participar. Clown, paraula, imatges, poesia, música, cançons... Les tres ànimes de Clardelluna, una actriu i pallassa, una artista visual i un músic, aposten per un llenguatge multidisciplinari per als seus muntatges, propostes que volen apropar la creació artística contemporània als nadons.

Cicle de Concerts familiars a l'Auditori Municipal Enric Granados

El cicle de Concerts familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza a l'Auditori Municipal Enric Granados inclou 2 espectacles de gran format destinat a nens i nenes a partir de 3 anys. Obrim el cicle amb l'espectacle Rock'n Pop Lab amb música original d'Aupa Quartet (dissabte 18 de febrer, 18.30 h). Rock'n Pop Lab d'Aupa Quartet és un espectacle participatiu on el públic adquireix un paper protagonista.

Percussió amb el cos, compondre un tema en directe a l'escenari amb els músics o crear poesies per després rapejar-les sobre una base de hip-hop. Són algunes de les experiències que es viuran durant els 50 minuts de l'espectacle. Però aquest experiment va més enllà de la música! Les disciplines artístiques s'entrellacen per formar un univers connex, i com a tal s'entén en aquest espectacle. 8 escenes teatralitzades on s'exploren diferents processos creatius de l'art contemporani, amb la música com a fil conductor.

Clourà el cicle de concerts familiars el pop rock del grup revelació XIULA

Clourà el cicle de concerts familiars el pop rock del grup revelació XIULA amb l'espectacle 'Dintríssim' (dissabte 7 de març, 18.30 h). Referent en la música familiar i educativa del país, els quatre músics del grup Xiula, creadors de cançons ja clàssiques en les escoles catalanes com 'Verdura i Peix' o 'Polls', presentaran el seu nou treball 'Dintríssim', on fan un espai de coneixement, d'estima, de gaudi però sobretot, d'autodescobriment a través d'una mirada amable cap al món interior i la mateixa persona.

Xiula és una experiència única d'animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, animen a tota mena de públic. I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen amb continguts crítics i amb esperit. Estan connectats al món de l'educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari