Catalunya Diari

La Fundació Sorigué inicia la seva temporada de tallers familiars

L'exposició, la primera de Mat Collishaw a Catalunya, permet conèixer la pertorbadora obra de l'artista britànic

Una imatge de l'exposició
Una imatge de l'exposició | LleidaDiari.cat

La Fundació Sorigué inicia aquest diumenge la seva nova temporada de tallers orientats a la família, en aquesta ocasió al voltant de l'exposició 'Mat Collishaw. The End of Innocence', mostra que ofereix una visió integral de la pertorbadora i captivadora obra de l'artista britànic Mat Collishaw.

L'exposició, que estarà oberta fins al pròxim 26 d'abril, inclou una selecció d'escultures, fotografies, vídeos, pintures i instal·lacions més transcendentals dels últims 20 anys de trajectòria de l'artista, que conviden a una reflexió sobre la relació de l'ésser humà amb la naturalesa i amb la preeminència del digital.

En els tallers es treballaran conceptes tan diversos com les il·lusions òptiques

A través d'una selecció d'aquestes obres, en els tallers es treballaran conceptes tan diversos com les il·lusions òptiques, la sostenibilitat ecològica o la distorsió i difusió de les imatges en l'era digital.

Aquestes activitats, organitzades per l'Àrea Educativa de la Fundació Sorigué, estan dirigides a un públic infantil i juvenil d'entre 3 i 16 anys, i es realitzaran un diumenge de cada mes, així com en períodes festius. En la seva missió d'apropar l'art contemporani a tots els públics, aquests tallers seran gratuïts per als menors que hi participen. Cada activitat constarà de visites guiades dinamitzades acompanyades per un taller didàctic a la biblioteca del museu de la fundació.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari