Catalunya Diari

Una fusió de música i danses d’arreu del món omple de multiculturalitat al Turó de la Seu Vella

Una fusió de música i danses d’arreu del món omple de multiculturalitat al Turó de la Seu Vella| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Danses i músiques provinents de tot el món envairan el Turó de la Seu Vella el proper 12 de juliol a les 22.00 hores, endinsant l’espectador en la riquesa de la fusió de diverses disciplines musicals com ritmes africans, bollywood, dansa oriental, flamenc, música contemporània i hip hop, creant d’aquesta manera una sinèrgia única. 

  

Es tracta de l’espectacle 'The Big Bang', produït per Dancemusicfusion, que ofereix música i dansa en directe de diferents indrets del món, amb una gran història com a fil conductor i la participació d’una cinquantena d’artistes d’una desena de companyies i grups de Lleida.

  

 

  

La tinenta d’alcalde i regidora de cultura, Montse Parra, el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Pep Tort, la representant de la Diputació, M. Antònia Pubill, el president de Dancemusicfusion, Octavi Blazquez, i diversos representants de l’entitat han presentat avui els detalls d’aquesta iniciativa, que s’emmarca dins la Mostra de Nits d’Estiu de Lleida, i també s’inclou en el cicle d’activitats de les Nits de Lluna Plena al Claustre de la Seu Vella.

  

 

  

L’actuació està produïda per Dancemusicfusion, una associació cultural sense ànim de lucre que promou la multiculturalitat i la difusió de la riquesa de les diferents cultures presents a la ciutat a través de la dansa i la música, entre altres disciplines artístiques.

  

 

  

El preu de les entrades serà de 5 euros anticipada i 8 euros a taquilla. Les entrades anticipades es podran adquirir a la web www.dancemusicfusion.com.

Comentaris

envia el comentari