Catalunya Diari

La Galeria Espai Cavallers de Lleida acull un debat sobre el propòsit de vida

Les autores abordaran la forma d’afrontar els propòsits quan estan renyits amb les necessitats econòmiques

'L'amor a l'art com a propòsit de vida'. Es pot viure de l'amor a l'art? I com s'ho fan els artistes que han fet de l'art el seu propòsit de vida? 'Cómo vivir tu propósito sin amargarte la vida' és el títol del llibre de l'editorial Milenio, escrit per l'economista i coach Laura Ravés, i l'astròloga psicològica Sandra Olea, que servirà com a base d'un diàleg amb diferents creadors el pròxim dissabte 24 de setembre a les 12 hores a la Galeria Espai Cavallers, que serà presentat per la directora de l'equipament, Roser Xandri.

A l'esdeveniment, es comentarà el llibre de les dues autores i s'abordarà el tema del propòsit de vida relacionat amb l'art. Més concretament, Ravés i Olea aprofundiran en com pot succeir que de vegades un propòsit estigui renyit amb les necessitats econòmiques o pot resultar més difícil d'honrar per la dificultat que planteja per pagar factures. Com honrar un propòsit que d'entrada pot resultar difícil de rendibilitzar?

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Sandra Olea i Laura Ravés amb el seu llibre 'Cómo vivir tu propósito sin amargarte la vida'
La Galeria Espai Cavallers de Lleida acull un debate sobre el propòsit de vida | Txus García

L'acte comptarà amb la presència dels artistes Joan Pere Massana, Lídia Vives, Sònia Alins i la psicòloga i col·laboradora Ana María González. En el marc de la presentació, es farà un exercici per relacionar la carta natal dels artistes i el seu perfil cerebral amb el seu propòsit.


Comentaris

envia el comentari