Catalunya Diari

‘Gastrosarao’ confinat virtual de Red Flavors i 11 productors lleidatans

Per participar en el vermut ‘on line’, que tindrà lloc per Instagram Live el diumenge 17 de maig de 12 a 14 hores, s’ha d’adquirir un lot de productes abans del dia 14

Cartell de l'esdeveniment
‘Gastrosarao’ confinat virtual de Red Flavors i 11 productors lleidatans | LleidaDiari.cat

Plantar cara al confinament. Aquest és l'objectiu del '#Confisarao' que organitza l'agència de comunicació especialitzada en gastronomia Red Flavors el pròxim diumenge 17 maig a través de la plataforma Instagram Live.

Davant de la impossibilitat de celebrar un 'Gastrosarao' tradicional, Red Flavors farà un vermut virtual entre les 12 i les 14 hores, en el qual participaran 11 productors lleidatans. Per prendre part en l'esdeveniment s'ha d'adquirir un lot d'aliments de proximitat, que s'enviarà a casa per correu.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La persona que faci la comanda rebrà un lot

La persona que faci la comanda rebrà un lot que inclou: una bossa 'non women' de material reciclat, un detall cortesia de Red Flavors, un formatge curat de Cal Quitèria d'Almacelles, un fuet artesà de Cal Retjo d'Ivars de Noguera, mel de romaní i de cúrcuma per fer un allioli de Torrons i Mel Alemany d'Os de Balaguer, un vinagre de vermut de Vinagres Badia de Mollerussa per fer xips amanits i olives envermutades, salsa Quim Va Parir de Cal Picantó de Bellpuig per donar un toc picant a les patates xips, Sajolida de Ca la Ferratina d'Ivars de Noguera, una bossa de patates xips de Sastret's d'Oliana, dues pomes golden de Cal Modest de Tornabous, amb les quals es podrà fer xips de poma, i olives arbequines de la Cooperativa de la Granadella.

El '#Confisarao' es completarà amb Vermut de Padrí d'Elixirs de Ponent d'Almacelles i dues Cherry Blood, una cervesa de cirera de Prunus d'Almacelles. Red Flavors premiarà la fotografia més original del '#Confisarao' i el seu autor s'emportarà una cistella de productes de proximitat.


Comentaris

envia el comentari