Catalunya Diari

La polifacètica Glòria Ribera arriba al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida

Amb l’humor per bandera, l'espectacle replanteja el fet escènic com una experiència transversal davant d’una falsa nova normalitat

La polifacètica Glòria Ribera porta, dissabte, a les 20 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador el seu últim espectacle, en el marc de la programació de Radicals Lleida de LaTemporada Lleida. 'Parné' és un espectacle de cuplet. Un concert performàtic de revista. Amb l'humor per bandera, replanteja el fet escènic com una experiència transversal davant d'una falsa nova normalitat.

Un collage de política i glamur que reivindica la vida més enllà de la norma, on el gènere i el poder són els principals pilars d'una col·lecció de cançons censurades els darrers cent anys i qui sap si potser demà...

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cartell de l'actuació de Parné
La polifacètica Glòria Ribera, al Teatre Municipal de l’Escorxador | LleidaDiari.cat

Graduada en Art Dramàtic i formada en cant clàssic, violoncel, clown i escriptura creativa

Glòria Ribera Gibal (Guissona) és graduada en Art Dramàtic i formada en cant clàssic, violoncel, clown i escriptura creativa. 'Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria', la seva primera peça de creació, s'ha pogut veure a FiraTàrrega 2019, al cicle de Noves Escenes de la Fundació Catalunya La Pedrera, al programa Districte Cultural de Barcelona, al Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida o a l'Antic Teatre, entre d'altres.

Les entrades (16 €, la general i 12 €, la reduïda) es poden comprar a les taquilles del Teatre Municipal de l'Escorxador, l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre de la Llotja i a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.


Comentaris

envia el comentari