Catalunya Diari

'Glory Days' serà la cançó que interpretaran enguany al No Surrender Festival

La tercera edició d'aquest certamen dedicat a Bruce Springsteen se celebrarà el 29 de juny i comptarà amb una important participació de caràcter internacional

Fotograma extret del vídeo oficial de la segona edició del No Surrender Festival
Fotograma extret del vídeo oficial de la segona edició del No Surrender Festival | Ara Lleida

'Glory Days', una de les cançons més conegudes i significatives de Bruce Springsteen ha estat el tema escollit perquè l'interpretin més de 1.000 músics en la tercera edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell).

El certamen tindrà lloc el 29 de juny al camp de futbol d'aquest municipi i tal com ha explicat el seu organitzador, Josep Maria Pons, enguany es preveu una important participació de caràcter internacional per la multitud de missatges que han rebut de persones interessades de països com Austràlia, els EUA, l'Índia, Xipre, Israel, Noruega i Suècia. El músic Antoni Tolmos tornarà a ser el director d'aquesta multitudinària banda que incorporarà dos instruments més: la trompeta i el trombó.

El 2017 va ser 'No Surrender' i l'any passat 'Badlands'

El 2017 va ser 'No Surrender', l'any passat 'Badlands', i el mes vinent de juny serà 'Glory Days', el tema de Bruce Springsteen que 1.000 músics interpretaran tots junts a la vegada al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig. Josep Maria Pons destaca que aquesta és una de les cançons més conegudes i significatives de la carrera del 'Boss' i per això pensen que els pot ajudar a fer créixer el nombre de participants, ja que el tema inclou trompetes i trombons. Aquests dos instruments doncs, se sumaran als cantants, bateries, baixistes, guitarres, teclats i saxos que fins ara ja han pres part en les dues primeres edicions del festival.

L'organització vol apostar fort aquest any per millorar les condicions dels músics participants. Antoni Tolomos tornarà a dirigir la banda i s'han fet canvis en els equips de so perquè aquest millori i els músics tinguin la mateixa sensació com «si estiguessin tocant a d'alt d'un escenari». Novament, tot plegat s'enregistrarà amb vídeo perquè en quedi constància i després es penjarà a la xarxa. Cal destacar que el videoclip de la cançó 'No Surrender' que es va interpretar el primer any ja supera les 860.000 visualitzacions a Youtube. Després de l'enregistrament de 'Glory Days' està prevista l'actuació de la banda tribut a Bruce Springsteen Sergio Gisbert & The Jachs amb la formació al complet, un grup considerat com el millor de tribut a l'artista nord-americà de tot Europa.

Imatge del No Surrender Festival
Fotograma extret del vídeo oficial de la segona edició del No Surrender Festival on es pot veure un pla aeri de la interpretació de la cançó | NSF

 

Fa mesos que reben missatges d'arreu de planeta per poder venir al festival

Malgrat que les inscripcions per participar no s'obren fins aquest dimarts a la matinada, Josep Maria Pons assegura que fa mesos que reben missatges d'arreu de planeta per poder venir al festival. Explica així el cas d'una persona d'Alemanya que fins i tot abans de fer-se públic que hi hauria una tercera edició ja tenia els bitllets d'avió comprats.

Pons remarca que també han rebut missatges d'interès des d'Austràlia, els EUA, l'Índia, Xipre, Israel, Noruega, Suècia, França i Itàlia. Així mateix, ha revelat que una gent de Madrid els va oferir la possibilitat de traslladar el No Surrender Festival a la capital espanyola facilitant-los serveis i tot el que els fes falta, però «nosaltres som de Vilanova i no ens fa gràcia marxar».

«Estic convençut que aquest any vindrà el Bruce»

«A la tercera va la vençuda», assegura amb rotunditat Josep Maria Pons quan se'l pregunta sobre si creu que aquest any vindrà el 'Boss' a Vilanova. L'organització li té reservada una casa rural del poble per si de cas i Pons assenyala que per la filla de Bruce Springsteen tenen constància que a ell mateix i a la seva banda els han agradat molt les dues gravacions ja realitzades, sobretot la de 'Badlands'.


Comentaris

envia el comentari