Catalunya Diari

Gospel en estat pur a la Llotja de Lleida

Gospel en estat pur a la Llotja de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El Mississippi Mass Choir ha actuat aquest dissabte a la Llotja oferint un concert de gospel en estat pur. L’actuació s'ha dut a terme amb la col·laboració especial del cor de l’Orfeó Lleidatà, dirigit per Pedro Pardo. El concert s’emmarca en el festival de gospel i cant coral de Catalunya.

El Mississippi Mass Choir va ser fundat el 1988 i des d’aleshores no ha parat de rebre premis i fer gires pels Estats Units, Europa, Àsia i l’Amèrica llatina. Aquest mític cor torna a Catalunya, on ja va actuar al Festival Castell de Peralada i al Palau de la Música, on va exhaurir les localitats. Ara presenta a la Llotja de Lleida la gira de commemoració del seu 25è aniversari, que porta per títol 'Oh Happy Day Tour'.
 
Els Grans del Gospel, el festival de gospel i cant coral de Catalunya, torna així a Lleida en la setzena edició. El festival està consolidat per la seva trajectòria i qualitat i inclou grans formacions internacionals i nombroses corals locals, amb concerts en diverses poblacions de l’estat.


Comentaris

envia el comentari