Catalunya Diari

«Gospel for kids» actua aquest dissabte a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida

La formació DreamKids, formada per cinc joves, fan autèntics malabars amb les seves veus

Cartell del concert
Cartell del concert | Gospel for Kids

L'Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dissabte l'inici del cicle de Concerts familiars amb «Gospel for Kids». És un concert pensat per trencar amb els estereotips que envolten la música gospel i demostrar que els sons negres poder arribar a estar plens de colors. La formació musical DreamKids arriba als escenaris per captivar el públic amb la seva qualitat vocal de primer nivell.

Està formada per cinc joves cantants que fan autèntics malabars amb les seves veus en un concert poc convencional i que sorprendrà petits i grans. DreamKids està integrat per Guillem Martí, Arnau Morera,Nerea Rodríguez,Roger Sahuquillo, Abril Morera i Anna Cartoixà. La Roda Produccions i Vitori Produccions han fet la producció del concert. El cicle de Concerts familiars està organitzat per l'Orfeó Lleidatà amb la col·laboració de l'Obra Social Ibercaja.

El concert té una durada aproximada de 55 minuts i es recomana a partir de quatre anys. El preu de les entrades és vuit euros i la reduïda, sis euros, que es poden comprar mitjançant el lloc web de l'Orfeó Lleidatà i una hora abans a la taquilla de l'Auditori.


Comentaris

envia el comentari