Catalunya Diari

TV3 estrena sis nous programes aquest estiu

La televisió aposta per espais que estan marcats per l'humor i la conversa i, a més, emetrà noves temporades de 'This is arts', 'El divan', 'Joc de cartes estiu', 'Res és impossible' i 'Quan s'apaguen els llums'

TV3, en arxiu
TV3 aposta per sis programes nous aquest estiu marcats per l'humor i la conversa | CatalunyaDiari.cat

TV3 aposta per sis programes nous aquest estiu. La primera estrena serà aquest dijous amb 'Manual de supervivència', una guia irònica per ajudar a les persones de fora a «sobreviure a Catalunya». I si bé aquest està protagonitzat per un grup de còmics catalans d'orígens diversos, la graella tindrà més apostes en clau d'humor, com 'Lokus Day', amb actors com Xavier Betran o Cesc Casanovas, 'Tot anirà bé', amb el còmic Oriol Parreño, i 'Coolhunters', sobre tendències que ens envolten.

Manual de Supervivència
Els presentadors de 'Manual de supervivència', un programa per ajudar a qualsevol persona vinguda de fora | TV3

 

El meteoròleg Francesc Mauri conversarà amb gent diversa des del cel a 'Globus sonda', i l'espectador també viatjarà, però en tren, a 'Pròxima estació', en què descobrirà la vida als ferrocarrils de la Generalitat. Programes com 'This is art', 'El divan', 'Joc de cartes estiu', 'Res és impossible', 'Origen Catalunya' i 'Quan s'apaguen els llums' estrenaran nova temporada.

Joc de cartes
L'exitós programa 'Joc de Cartes' estrenarà nova temporada aquest estiu | TV3

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari