Catalunya Diari

‘Grans obertures i preludis’ de la BSUMLleida, aquest diumenge a l’Auditori

El concert consta d’un repertori de grans peces simfòniques que pertanyen, principalment, al romanticisme europeu, sota la direcció d’Esteve Espinosa

La banda a l'Auditori de Lleida
La banda a l'Auditori de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Auditori Municipal Enric Granados acollirà aquest diumenge 10 de març, a les 19.00 hores, el concert 'Grans obertures i preludis' de la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida que, sota la direcció d'Esteve Espinosa, oferirà un repertori dedicat a grans peces simfòniques que pertanyen, principalment, al romanticisme europeu.

La BSUMLleida ofereix un interludi simfònic, preludis d'operetes i d'òperes, que converteixen aquestes obres en poemes simfònics complets, peces molt apreciades per al gran públic. Un repertori que fa un recorregut musical per obres de Von Suppé, Mendelssoh, Verdi i Txaikovski, entre altres. El concert s'emmarca dins de la programació de LaTemporada Lleida. Tota la informació i la venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori i al web www.latemporadalleida.cat

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Baldufa assaja a l'Escorxador

L'Ajuntament de Lleida continua cedint equipaments municipals per donar suport als projectes de les companyies professionals lleidatanes. És el cas del Teatre Municipal de l'Escorxador, en el qual aquest darrer mes la Companyia de Comediants La Baldufa ha estat assajant i polint detalls del seu últim espectacle 'Bye Bye, Confetti' que el van estrenar el passat mes de gener al Teatre de la Llotja en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

Cal destacar que la companyia lleidatana La Baldufa ha estat premiada a la fira europea d'arts escèniques per a nens i nenes FETEN 2019, el passat mes de febrer a Gijón. Concretament, l'actor de la companyia Carles Pijuan va rebre el guardó a la millor interpretació masculina, ex aequo, per l'espectacle 'Mon pare és un ogre'. Pijuan ha destacat que aquest premi individual en realitat és un reconeixement a un treball de tot l'equip, de tota la companyia.

Ara, La Baldufa està immersa en el perfeccionament de la seva última obra 'Bye Bye, Cofetti', un espectacle de pallassos amb humor i amb un missatge social. La Paeria continua, així, donant suport al talent de les companyies professionals de la ciutat. És per això, que posa a disposició de les companyies professionals locals, els espais del Teatre Municipal de l'Escorxador i del Teatre Municipal Julieta Agustí.

D'altra banda, l'Ajuntament de Lleida inicia una nova edició del cicle de recitals poètics 'Vespres en vers'. La quarta edició d'aquesta iniciativa s'obre demà dimecres amb la creadora Núria Miret i la proposta 'Amb pedra'. El cicle està format per quatre lectures poètiques de la mà de N.Miret, Amat Baró ('La marca de Caín', el 3 d'abril), Josep M.Rodríguez ('Oxigen pur', 8 de maig) i Enric Boluda ('Dir-se', 5 de juny).


Comentaris

envia el comentari