Catalunya Diari

Un homenatge al cabaret amb la besnéta d’Enric Granados, aquest divendres al Cafè del Teatre

«CabaretA» presenta una col·lecció de temes que van des de l’estil ‘picant’ fins a la cançó denúncia, actualitzats amb una visió femenina

Imatge de l'obra
Imatge de l'obra | LleidaDiari.cat

Un espectacle que reivindica l’esperit del cabaret iniciarà l’oferta escènica d’aquest cap de setmana a Lleida. El divendres 19 de gener a les 21.00 hores, el Cafè del Teatre acollirà «CabaretA», una obra que intenta recuperar el gènere del cabaret, que va tenir el seu punt àlgid a Catalunya amb les representacions als teatres de l’avinguda del Paral·lel de Barcelona.

Dirigida per Joan Maria Segura, a «Cabareta», una actriu, interpretada per Maria Molins i una pianista, encarnada per Bárbara Granados (besnéta del compositor Enric Granados), han escrit a quatre mans una col·lecció de temes que van des de l’estil picant fins a la cançó denúncia, en un homenatge als espectacles de cabaret tradicionals, actualitzat ara amb el punt de vista de les dones. Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Ángel Pavlovsky i Guillermina Motta són algunes de les figures que inspiren a les actrius de «CabaretA». 


Comentaris

envia el comentari