Catalunya Diari

L’Horta de Lleida, escenari dels darrers dos espectacles de Terrats en Cultura

Hi haurà servei gratuït d’autobusos amb sortida des de l’avinguda de Madrid 34

Imatge promocional de l'obra
Imatge promocional de l'obra | LleidaDiari.cat

L'Horta de Lleida es convertirà aquest cap de setmana en l'escenari dels darrers dos espectacles programats en el marc de Terrats en Cultura que durant aquest mes de juny s'han celebrat a Lleida per primera vegada. Dissabte 29 de juny, a les 20.30 hores, a la Cooperativa Sanui Fruits, es podrà gaudir de l'estrena de l'espectacle sobre la figura d'Ocaña, reina de las Ramblas, amb Marc Sambola i Joan Vázquez, amb dramatúrgia de Marc Rosich.

Diumenge 30 de juny, també a les 20.30 hores, es tancarà el cicle d'espectacles amb Las Glorias Cabaret, al Parc Ambiental de Serra Llarga. Cal recordar que aquests espectacles comptaran amb un servei gratuït d'autobusos amb sortida a l'avinguda de Madrid 34 (Oficina d'Autobusos de Lleida), a les 19.15h.

Terrats en Cultura està patrocinat per la DO Catalunya i Estrella Damm

Terrats en Cultura està patrocinat per la DO Catalunya i Estrella Damm i a Lleida per Moventis - Autobusos de Lleida, SA. A més, hi col·laboren el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Cooperativa Sanui Fruits, el Consorci del Turó de la Seu Vella, La Llotja de Lleida i les regidories de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura i els Esports i de l'Hàbitat Rural i la Sostenibilitat.

  

  

 Les entrades, que inclouen una consumició, es poden adquirir als webs del Teatre de la Llotja, LaTemporada i Coincidències.

Iniciatives culturals en espais singulars

Terrats en Cultura és una iniciativa de l'associació sociocultural Coincidències que, amb la col·laboració de la Fundació Pública Teatre de la Llotja, per primera vegada s'han fet a Lleida. Terrats en Cultura va néixer a Barcelona a la tardor de 2013 impulsat per un grup de gestors culturals que van considerar que qualsevol espai pot ser idoni per a les iniciatives culturals.

Van apostar per recuperar el vessant social, lúdic i cultural dels terrats. És així com, amb la vocació de trencar la relació tradicionalment jerarquitzada entre espectadors i artistes, per un cantó, i la cerca de nous espais per a propostes culturals, per un altre, sorgeixen els Terrats en Cultura. En el 2016, Terrats en Cultura va ser guardonat com a Millor Projecte Innovador als Premis Time Out. Aquest 2019 estan nominats als Premis Butaca a la millor iniciativa per a públics.

Las Glorias de Cabaret
Las Glorias de Cabaret | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari