Catalunya Diari

L’humor d’en Peyu de l’APM i la màgia del Mag Bala, a la Setmana Cultural de l’Aplec

L’espectacle és gratuït i obert al públic en general, tot i que l’aforament és limitat.

Cartell d'en Peyu de l'APM
Cartell d'en Peyu de l'APM | LleidaDiari.cat

El xou 'L'Home Orquestra' d'en Peyu (APM), i l'espectacle "Sensacional" del Mag Bala és la proposta d'aquest vespre de la XXIII Setmana Cultural de l'Aplec. La cita és a les 20.30 hores al Teatre de la Llotja de Lleida (Auditori 1. Sala Ricard Vinyes). L'espectacle és gratuït i obert al públic en general, tot i que l'aforament és limitat.

L'home Orquestra de Peyu (APM), és el títol de la nova proposta de l'humorista Lluís Jutglar, conegut com a Peyu i, principalment, per les seves aparicions a la ràdio, el teatre i la televisió, especialment al programa de TV3 APM. En Peyu porta el seu nou espectacle a la Setmana Cultural de l'Aplec; un xou en què l'humorista fa una paròdia-homenatge a la figura de l'Home Orquestra que tothom ha vist actuar algun cop en alguna festa major de poble. 

Un recull dels millors textos de l'humorista amb el fil conductor de la festa major

L'espectacle es basa en un recull dels millors textos de l'humorista amb el fil conductor de la festa major. El públic assistirà, doncs, a diferents actes d'una festa popular tradicional conduïts pel Peyu i el seu estil directe, irònic i amb el to humorístic que el caracteritza. L'espectacle donarà espai també a la improvisació amb el públic i és on es veurà el Peyu autèntic que tothom coneix.

Pel que fa al Mag Bala, el seu espectacle anomenat 'Sensacional' s'estrenarà a la Setmana Cultural de l'Aplec i començarà després de l'actuació d'en Peyu. El Mag Bala presenta un xou amb una escenografia i uns efectes de llums molt cuidats i que creen una atmosfera màgica. Un espectacle on el mag lleidatà, amb un estil propi on l'humor juga un paper important, conduirà els assistents al riure a través de la màgia. 'Jo faig màgia còmica', diu l'Àlex Balasch, nom autèntic del Mag Bala que va iniciar-se en l'il·lusionisme amb només 9 anys quan els Reis li van portar un joc de màgia.

Cartell del mag Bala
Cartell del mag Bala | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari