Catalunya Diari

Hyundai Lleida amplia el seu patrocini amb la Fecoll fins el 2023

Hyundai ja ha donat suport logístic amb els seus vehicles i econòmic aquest any a pesar de no poder celebrar l'Aplec

Imatge de la renovació del compromís entre la Fecoll i Hyundai
Hyundai Lleida amplia el seu patrocini amb la Fecoll fins el 2023 | LleidaDiari.cat

L'empresa Control Motor Serveis Automobilístics, concessionària de Hyundai a Lleida, ha mantingut, tot i la situació en què ens trobem immersos, el seu compromís de patrocini amb la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida, FECOLL. Fins i tot amplia aquest compromís amb la signatura d'una ampliació de conveni fins al 2023.

Hyundai ja ha donat suport logístic amb els seus vehicles i econòmic aquest any a pesar de no poder celebrar l'Aplec, un suport que mantindrà el 2021 es faci o no la gran festa gastronòmica, aportació que serà major si es fa l'Aplec, l'Obert del Centre Històric i Cervisia, entre altres esdeveniments organitzats per la FECOLL.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En temps difícils cal estar al costat d'entitats que intenten mantenir viu l'esperit de la nostra festa

El gerent de Hyundai Lleida, Octavi Pérez, considera que «en temps difícils cal estar al costat d'entitats que intenten mantenir viu l'esperit de la nostra festa, que continua organitzant activitats culturals i que està donant suport als productors locals amb diferents campanyes». Per la seva banda, el president de la FECOLL, Ferran Perdrix, valora molt positivament que les empreses lleidatanes «ens puguin ajudar en la mesura de les seves possibilitats, més enllà de l'Aplec, el que referma una clara aposta per la Federació com ens aglutinador d'activitat social, cultural i gastronòmica».

La Fecoll exposa les millors obres del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler

Malgrat les circumstàncies actuals, la Fecoll és el clar exemple de no rendir-se mai davant les adversitats i, per això, vol seguir mantenint viu l'esperit de l'Aplec del Caragol. En aquesta ocasió, ha decidit exposar les millors obres del Concurs Internacional d'Humor Gràfic Caragoler i, així, tots aquells amants de l'art i d'aquesta festa tan lleidatana puguin reviure en certa manera tot el perdut amb les prohibicions d'aquest 2020.


Comentaris

envia el comentari