Catalunya Diari

Hyundai és el nou patrocinador oficial de l’Aplec del Caragol de Lleida

Perdrix ha volgut destacar que «gràcies al suport de Hyundai Lleida, la Fecoll pot consolidar moltes de les activitats programades per aquest 2019, quarantè aniversari de la festa»

Hyundai és el nou patrocinador de l'Aplec
Hyundai és el nou patrocinador de l'Aplec | LleidaDiari.cat

El president de la Fecoll, Ferran Perdrix, i el gerent de Control Motor Serveis Automobilístics -Concessionari Hyundai a Lleida, Octavi Pérez; han signat aquest dimecres un conveni pel qual la concessionària lleidatana de la marca automobilística sud-coreana es converteix en nou patrocinador de l'Aplec del Caragol de Lleida. 

Perdrix ha volgut destacar que «gràcies al suport de Hyundai Lleida, la Fecoll pot consolidar moltes de les activitats programades per aquest 2019, quarantè aniversari de la festa». «Accions molt diverses», ha destacat el president de la Fecoll, «que van des de la promoció exterior de l'Aplec, fins a les caragolades solidàries; passant per totes les activitats previstes al voltant de la festa gastronòmica i, també altres accions que es realitzen per dinamitzar el Centre Històric de la ciutat».

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'altra banda, Octavi Pérez ha mostrat la satisfacció de Hyundai per poder col·laborar amb la Fecoll i, d'aquesta manera «contribuir a fer que la festa gastronòmica més multitudinària de la ciutat continuï exercint d'ambaixadora de Lleida arreu». «Hyundai, ha dit Pérez, aposta així per la gastronomia local i la cultura popular». Mitjançant aquest acord els vehicles de Hyundai Lleida estaran presents en els actes que organitza la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida durant tot l'any.

L'Aplec del Caragol de Lleida 2019 es celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny

L 'Aplec del Caragol de Lleida 2019 se celebrarà els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny, ja que una celebració d'aquesta magnitud no pot coincidir amb les eleccions municipals i europees fixades per l'any vinent -convocades el proper 26 de maig. Les dates previstes pel proper Aplec del Caragol eren els dies 24, 25 i 26 de maig.

Des de la FECOLL informen que aquesta decisió ve donada per diversos factors: per qüestions de seguretat, ja que seria impossible comptar amb suficients agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra per vigilar tota la celebració, a més de la presència d'efectius de la Creu Roja; també ve donat pel fet que alguns o molts penyistes podrien treballar en aquesta data, en cas de ser cossos se seguretat, periodistes, membres de les taules electorals, interventors dels diferents partits polítics... Per aquest motiu, des de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol han decidit que «és més prudent i coherent traslladar la nostra activitat a la darrera setmana de maig».


Comentaris
Atacama
El president de hyunday Lleida, Octavi Pérez, es un lladre, soc un afectat per una de les seves trampes, podría fer servir calificatius mes greixuts, peró no em posaré a la "altura" d'aquest personatge......tenia ganes de dir-ho !! Ull al que tingui que tractar-hi !!

envia el comentari