Catalunya Diari

En directe: 'La imatge és art, o l'art és imatge?', segona sessió inaugural de l'IEI

L'acte inaugural comptarà amb dos jornades, sota el títol comú ‘Cultura: femení singular’, previstes per als dies 27 i 28 d’octubre, amb xat en directe i retransmissió en ‘streaming’

L'Institut d'Estudis Ilerdencs acull aquest dimecres, dia 28 d'octubre, la segona de les jornades previstes per inaugurar el curs 2021-2021 de l'IEI. La primera va tenir lloc dimarts, sota el títol 'Art, cultura, ruptura'. Totes dues, sota el títol comú 'Cultura: femení singular', compten amb un xat en directe i retransmissió en 'streaming'. La d'aquest dimecres es podrà veure a partir de les 19.00 hores, a través de diversos mitjans digitals, entre ells LleidaDiari.cat.

La sessió d'aquest dimecres porta per títol 'La imatge és art, o l'art és imatge?'. En aquest sentit, la trobada girarà al voltant de la idea: Com és, i com pot arribar a ser, l'art (i la cultura en general) en una època marcada per la imatge i per l'accés directe als continguts?. En aquesta segona taula hi participarà l'actriu i directora teatral Lara Díez Quintanilla; la presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola; i la cantant Lídia Pujol. Moderarà la trobada la periodista Laia Soldevila.


Comentaris

envia el comentari