Catalunya Diari

En directe: 'Art, cultura, ruptura', obertura del curs 2020-2021 de l'Institut d'Estudis Ilerdencs

L'acte inaugural comptarà amb dos jornades, sota el títol comú ‘Cultura: femení singular’, previstes per als dies 27 i 28 d’octubre, amb xat en directe i retransmissió en ‘streaming’

L'Institut d'Estudis Ilerdencs ha programat dos taules rodones per inaugurar el curs 2020-2021. Un format diferent de la lliçó magistral tradicional a la què ens tenen acostumats, que tindrà com a eix el concepte 'Cultura: femení singular', amb un protagonisme exclusiu per a les dones.

La primera taula tindrà lloc aquest dimarts, dia 27 d'octubre, a partir de les 19.00 hores, i portarà per nom: 'Art, cultura, ruptura'. Hi participaran: l'artista plàstica Alexandra García; l'escriptora Juana Dolores Romero; i la directora executiva de FiraTàrrega, Natàlia Lloreta. Moderarà aquesta primera taula l'actriu i presentadora Txe Arana.

Cultura i contracultura són dos termes que caldria veure si en realitat es contraposen o si són la mateixa cosa, en moments i/o espais diferents.

La jornada es podrà seguir en directe via 'streaming' a través de diversos mitjans de comunicació digitals, entre ells, LleidaDiari.cat.


Comentaris

envia el comentari