Catalunya Diari

Il Circo Italiano aterra de nou a Lleida amb l'espectacle «Sueños»

El debut tindrà lloc aquest divendres a les 19.30 hores
Un pallaso de l'espectacle | Il Circo Italiano

Lleida es vesteix de gala a partir d'aquest divendres per tornar a donar-li la benvinguda a Il Circo Italiano, ubicat en l'esplanada de Copa d'Or, i el seu espectacle «Sueños». El debut a Lleida tindrà lloc dijous a les 19.30 hores de la tarda per un preu de 10 euros l'entrada general i 15 la VIP. Els següents espectacles seran el dissabte a les 17.00 i a les 19.30 hores, i el diumenge a les 12.00 i a les 17.00 hores. «Sueños» tornarà a obrir-se a la ciutadania lleidatana el pròxim dijous 15 de novembre a les 19.30, divendres 16 a les 19.30 i dissabte i diumenge 17 i 18 de novembre a les 17.00 i les 19.30 i les 12.00 i les 17.00 hores, respectivament.

Un moment de l'espectacle | Il Circo Italiano

 

 

Segons expliquen des del Il Circo Italiano, aquest espectacle de circ et mou a emprendre un viatge alliberador en què t'atreviràs a robar totes les rialles captives. «Una atmosfera lliure, on tot és possible. Embolicats en un halo d'intens colorit, bellesa i ritme coneixerem personatges nascuts per sorprendre. Creat des de l'entusiasme i l'emoció, hem arribat a una força escènica que ens permet enlluernar amb un arc de Sant Martí ple de sabors i textures»,expliquen els artistes. Escenogràficament, «Sueños» és una explosió de colorit que començarà i es desenvoluparà en el món ple d'il·lusió d'una jove nena somiadora. Sota la lluna i les estrelles s'exhibiran brillants tècniques de circ al ritme de la seva pròpia banda sonora protagonitzades per actors i artistes de gran qualitat.

 

El circ com una fusió de cultures

Artística i culturalment, és una proposta on, com és habitual en el circ, la fusió de cultures enriqueix encara mes si cap al resultat de cada número i plena de matisos i arrelament l'ambient durant tot l'espectacle. Dos ballarins sobre patins, un malabarista excepcional, Vuit acròbates, un equilibrista en roda alemanya, dues ballarines de Guinea Conakry i una vintena d'artistes procedents principalment de la coneguda saga circense de Els Rossi, tots ells, en envejable harmonia, ballen, dansen, interpreten i desenvolupen així una gran varietat de disciplines circenses. Creen amb un ritme sempre envoltant, el radiant vestit de colors que llueix el nostre actual espectacle. Tot això coreografiat per l'artista Internacional, Anna Infant, de gran trajectòria i George Momboye que ve de París exclusivament per impregnar la pista de Il Circo Italiano amb la seva saviesa i glamurós moviment ètnic.

Un altre moment de l'espectacle | Il Circo Italiano

 

 

  

  

«Sueños» és un espectacle essencialment familiar, artísticament ambiciós, que proposa a tots els espectadors un acostament i respecte cap als somnis i les il·lusions dels més petits, deixant-los veure que amb passió i perseverança es compleixen. Els germans Rossi en l'actualitat són la sisena generació circense a la dinastia de la família. Sis germans continuen amb la tradició i dediquen la seva vida al desenvolupament, creixement i bon funcionament del Il Circo Italiano, constituït circ espanyol des de 1980.

 Comentaris

envia el comentari