Catalunya Diari

Inês Soares i Bartolomeo Barenghi substitueixen Kinga Rataj, baixa per malaltia, a l’Interfado

Inês Soares i Bartolomeo Barenghi substitueixen Kinga Rataj, baixa per malaltia, a l’Interfado| Redacció - Fotografia: Orfeó LleidatÃ

La cantant portuguesa Inês Soares, acompanyada de Bartolomeo Barenghi, substituirà la cantant polonesa Kinga Rataj, al festival Interfadodesprés de la seva baixa per malaltia anunciada a l'últim moment. L’actuació es mantindrà el dia i hora fixats: dissabte, a les 22.30 hores, al Cafè del Teatre Escorxador. Aquelles persones que ja havien comprat l’entrada tenen opció de retorn, que es pot gestionar a taquilla, per telèfon o per correu electrònic.

La directora del Festival Internacional de Fado de Catalunya, Carolina Blàvia, ha agraït la predisposició d’Inês Soares i Bartolomeo Barenghi per poder actuar a Lleida. Al mateix temps que destaca “la bona veu de Soares”, que és una cantant polifacètica.

Inês Soares ha col·leccionant elogis i èxits en diversos gèneres musicals, des del jazz fins a l'òpera passant per la música tradicional. Soares s'uneix al guitarrista versàtil Bartomeu Barenghi, que ve del món de la música clàssica i jazz, però cada vegada més dedicat a la investigació en la música popular de la Península Ibèrica i Amèrica del Sud. Els dos músics tenen preparat un repertori de fados que han interpretat en diferents escenaris per oferir una vetllada íntima amb la passió d'algunes de les cançons més conegudes del fado.

Amb ells dos ens endinsarem en les històries de la vida de cada dia, els amors perduts, les llargues jornades de pesca a l'oceà i als humils barris del port de Lisboa.


Comentaris

envia el comentari