Catalunya Diari

Isidre Soria exposa aquest novembre a la Fecoll

Amb temàtica paisatgística amb la Vall de Boí com a protagonista destacat

Imatge de l'artista
Imatge de l'artista | LleidaDiari.cat

La sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) acull, aquest mes de novembre, una exposició d’Isidre Soria amb temàtica paisatgística amb la Vall de Boí com a protagonista destacat. Soria (Alpicat, 1951) és aficionat a la pintura des de petit però, des de fa cinc anys, dedica més temps a desenvolupar i a formar-se en aquest art.

Per aquest motiu i, com alumne de l’Escola del Cercle de Belles Arts, s’ha dedicat a aprendre les diferents tècniques pictòriques sota la direcció d’en Rafa Borlänsa. La mostra es pot veure a la Fecoll fins al 30 de novembre en horari de 9.00 hores del matí fins a les 20.00 hores (de dilluns a dijous) i els divendres de 9.00 a 14.00 hores. L’entrada és lliure.

 

A l'octubre va exposar Jacint Vilà

Durant tot el mes d'octubre, la sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) ha acollit una exposició de pintura acrílica obra de l’artista Jacint Vilà. Vilà mostra diferents quadres amb una temàtica diversa que incideix en la força del color com a expressió temàtica. La mostra inclou des de paisatges, fins a figures humanes o racons d’indrets tan diversos com Àger, Menorca, Txernòbil o Moçambic.Jacint Vilà (Rosselló, 1947) és un pintor autodidacte que va iniciar-se en la creativitat artística fa tres anys. 

Els seus inicis van centrar-se a plasmar paisatges i ara s’aboca en l’exploració de la figura humana amb les seves diferents facetes. Vilà ha fet diverses exposicions, entre les quals destaquen les realitzades a la Sala Unió d’Alpicat i a la sala d’exposicions de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. La mostra a la Fecoll ha estat oberta fins al 31 d’octubre, en horari de 9.00 del matí fins a les 20.00 hores (de dilluns a dijous) i els divendres de 9.00 a 14.00 hores. L’entrada també era lliure.


Comentaris

envia el comentari