Catalunya Diari

Ismael Serrano actua divendres al Teatre de la Llotja de Lleida

Un dels cantautors més rellevants dels anys 90 interpretarà amb acústic clàssics com «Papá cuéntame otra vez»

Imatge d'Ismael Serrano
Imatge d'Ismael Serrano | Ismael Serrano

Ismael Serrano, un dels cantautors més rellevants de la dècada dels 90 del segle XX, arriba el divendres 5 d'octubre a les 21.00 hores al Teatre de la Llotja de Lleida per interpretar les cançons del disc «20 años hoy es siempre», amb el qual fa un repàs a dues dècades de carrera musical. Serrano actualitzarà alguns dels seus clàssics generacionals com «Papá cuéntame otra vez». L'intèrpret posarà un vestit nou als seus temes tradicionals, acompanyat de Jacob Sureda als teclats, Josemi Garzón al contrabaix i Raúl Pinillos al violoncel.

Fa vint anys, Serrano va debutar amb el disc «Atrapados en azul». Ara, a més dels seus temes clàssics, presentarà cançons inèdites, com «Agua y aceite» i «Busco una canción». A «20 años hoy es siempre», Serrano homenatja els seus mestres, entre els quals es troben, Silvio Rodríguez, Joaquín Sabina, Luis Eduardo Aute i el grup de rock argentí Divididos. Uns mesos després de presentar el seu disc a Madrid i Barcelona, exhaurint les entrades, i fer una gira per Argentina, Ismael Serrano visitarà Lleida per oferir el seu repertori. Les seves cançons es caracteritzen pel seu component social, poètic i reivindicatiu.

Un conegut cantautor de la dècada dels 90

Ismael Serrano és un cantautor sorgit a la dècada dels 90, que recull influències de Serrat, Sabina i Aute o de poetes com Mario Benedetti i Luis García Montero. Amb el seu primer àlbum, ja va explorar el gènere de la cançó protesta, que li va permetre aconseguir un disc de platí a Espanya i un d'or a Argentina. Ara, commemora els seus vint anys de carrera musical.

Tots els interessats a gaudir d'aquest conegut i admirat cantautor espanyol, ja poden aconseguir la seva entrada a través de la pàgina web www.teatredelallotja.cat, a les taquilles dels equipaments municipals (Escorxador, Llotja i Auditori) i a l'Oficina de Turisme de Lleida (c/ Major, 31 bis). El preu de les entrades és de a partir de 32 euros i en el preu ja estan incloses les despeses de gestió. No et quedis sense la teva entrada i reserva ja aquesta data en la teva agenda. 

  

  


Comentaris

envia el comentari