Catalunya Diari

Pau Donés, vocalista de 'Jarabe de Palo', desapareix de la vida pública

Pau Donés ha decidit tancar tots els seus perfils socials i retirar-se temporalment de la música

La retirada de Pau Donés ja és un fet.

Uns dies enrere, Pau Donés publicava un vídeo en el seu canal de YouTube per acomiadar-se del seu públic temporalment i prendre’s un temps de descans. «Adéu... Però fins aviat» eren les paraules amb què el cantant titulava el seu vídeo de comiat.

Amb aquest missatge, el cantant anunciava la seva retirada dels escenaris, tot i que li faltava encara un pas més per sortir de la vida pública: tancar els seus perfils socials.

Doncs bé, definitivament, Pau Donés ha decidit retirar-se durant un temps i trencar tot llaç d'unió amb l'exterior: ha clausurat els seus perfils de Twitter, d’Instagram i de Facebook, així com el seu blog anomenat ‘La Maleta’.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pau Donés desapareix de la vida pública

En el seu missatge a YouTube, agraïa totes les experiències viscudes durant aquests anys en què ha estat en actiu: «Us trobarem molt a faltar. Ens agrada fer-nos els durs i pensar que el que ve serà, com a mínim, tan bo com el que han estat aquests 20 anys, però no hi haurà escenari ni música en directe, i això ho trobarem molt a faltar, i sobretot a vosaltres».

Amb aquesta última acció, Pau Donés complia el que ja havia anunciat aquest estiu: prendre’s un temps retirat de la vida pública. Així mateix, el contingut de la seva web ha estat retirat i l’única cosa que hi apareix és un fons negre amb les paraules «Adéu... Però fins aviat». Segons sembla, Pau Donés s’ha volgut prendre aquest descans molt seriosament i en tots els aspectes.

Ara bé, l’adéu no és definitiu, ja que ell mateix ha revelat en el seu vídeo que té previst tornar: «No sé quan ni com, ni que quina manera, però ho farem. Així que esperem que estigueu allí quan tornem i així poder reprendre el contacte com sempre, a través de les cançons de ‘Jarabe’, a través de la música».

Pau Donés parla sense embuts de la seva malaltia

Des que el 2015 se li diagnostiqués un càncer de còlon, el músic ha passat per alts i baixos a causa de les recaigudes que ha patit, inclús va arribar a compaginar el tractament amb la gira. 

Quan va ser convidat al programa ‘Viva la Vida’ explicava sense embuts a la presentadora Toñi Moreno, com era el seu dia a dia amb la malaltia, fent èmfasi en el fet que amb el càncer, s’ha d’aprendre a viure: «Una cosa que s’ha d’aclarir i l’explico per la gent que veurà la televisió: el càncer és una cosa que ho tens i ho tens per sempre, és una malaltia crònica. Els investigadors que estan allí per trobar una solució, el què trobaran serà un medicament que cronificarà la malaltia, però això no es cura» detallava Pau Donés, que amb la seva claredat, va commoure la presentadora.


Comentaris

envia el comentari