Catalunya Diari

JCA Cinemes esperarà a obrir el 26 juny per garantir pel·lícules d'estrena

El grup té sales de cinema a Lleida, Valls i Alpicat i començarà projectant la meitat de títols que abans de la covid-19

Sala de cinema
Els cinemes volen tenir estrenes a les cartelleres | Pixabay

El grup JCA cinemes ha decidit esperar a obrir les seves sales el 26 de juny, tot i poder-ho fer en fase 2, i amb la meitat de títols que abans del confinament.

La directora general del grup, Montse Cortada, ha explicat a l'ACN que la decisió s'ha pres perquè està previst que llavors les distribuïdores comencin a dotar les sales de pel·lícules noves de manera continuada. «Volem obrir amb estrenes a la cartellera» i, per tant, el 26 de juny «sembla una data segura per garantir la fluïdesa de contingut», diu Cortada. A més, espera que el 26 de juny tots els territoris on tenen establiments estiguin en una fase 2 consolidada o fins i tot en una fase 3. En cas contrari, només obririen els cinemes que estiguessin en zones en fase 2.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Incertesa sobre el comportament de les distribuïdores

JCA Cinemes té dos establiments a Lleida, un a Valls i un a Alpicat (Segrià). Tot i que inicialment estava previst que obrissin les seves sales el 25 de maig, el retard en el pas de fases i la incertesa sobre el comportament de les distribuïdores ha fet que hagin retardat l'obertura fins al 26 de juny, per garantir la qualitat del producte als espectadors.

A l'establiment d'Alpicat, per exemple, en què abans del confinament oferien uns 32 títols per setmana, quan tornin a l'activitat ho faran amb uns 16, és a dir la meitat. D'aquesta manera pretenen tornar progressivament a l'oferta habitual i continuada d'abans del confinament. En cas que la regió sanitària de Lleida no estigués en fase 2 el 26 de juny, la qual cosa Cortada espera que no sigui així, obriríem només l'establiment de Valls.


Comentaris

envia el comentari