Catalunya Diari

Jeremy Powell & Lluís Capdevila, en concert al cicle de jazz de l'Espai Orfeó

Jeremy Powell, saxofonista procedent del panorama jazzístic de Nova York, tancarà el cicle de jazz de l’Espai Orfeó acompanyat de Lluís Capdevila al piano

Imatge de Jeremy Powell
Imatge de Jeremy Powell | LleidaDiari.cat

Jeremy Powell, saxofonista procedent del panorama jazzístic de Nova York, tancarà el cicle de jazz de l'Espai Orfeó acompanyat de Lluís Capdevila al piano el pròxim 6 de desembre a Lleida. 

Jeremy Powell (saxo) és un intèrpret, compositor i educador que ha participat en concerts i ha enregistrat àlbums amb diversos artistes rellevants de jazz, clàssics i músiques del món als Estats Units, Japó, Europa i Amèrica del Sud, com: Eddie Palmieri, Arturo O'Farrill, Kenny Drew Jr. i JT Taylor.

Jeremy ensenya música a estudiants d'arreu del món

La revista Gramophon ha descrit la manera de tocar de Jeremy com a convincent i el diari The Guardian com un bàlsam curatiu. Des de fa més d'una dècada, Jeremy ensenya música a estudiants d'arreu del món en escoles públiques i privades, i actualment és professor titular del Conservatori de Música de Brooklyn, a Nova York. L'acompanyarà al piano en Lluís Capdevila, amb qui hi van coincidir durant la llarga etapa del prioratí a la ciutat de Nova York (2007-2016).

Lluís Capdevila, pianista i compositor català

Lluís Capdevila, pianista i compositor català, des de la primera infància, la llibertat d'expressió i la creativitat el van connectar a compondre i improvisar de tal manera que, tot i que va cursar un grau en Dret (Barcelona) i un màster en Dret de la propietat intel·lectual (Estocolm), va abandonar aquest camí per centrar-se exclusivament en música. El jazz el va portar a Nova York, amb l'ajut d'una beca Fulbright , on va estudiar a l'Aaron Copland School of Music i va rebre un Doctor en Arts Musicals.

Llicenciat per la Universitat Stony Brook. A la ciutat de Nova York ha col·laborat amb músics consolidats i talents emergents en diversos escenaris. Actualment forma part de l'Escola Jove de Jazz i Música Moderna de l'Orfeó Lleidatà, vinculada al Taller de Músics de Barcelona.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari