Catalunya Diari

Joan Lozano actuarà a l'Espai Acústics de Lleida el dia 26 de desembre

‘Lozano y Los Frentes Abiertos’ és un nou projecte on ens presenta el seu repertori més personal

Joan Lozano estarà el pròxim diumenge 26 de desembre en concert a l'Espai Acústics de Lleida. El concert tindrà lloc el diumenge 26 de desembre a les 19:30 h a l'Espai Orfeó. 'Lozano y Los Frentes Abiertos' és un nou projecte on ens presenta el seu repertori més personal, i algunes de les noves composicions que vestirà en aquesta ocasió amb un format Power Trio, acompanyat de Josep Maria López (bateria) i Josep Lluís Boix (baix).

Després de diversos mesos de treball amb un avançament a les xarxes i un altre en cartera a punt de publicar-se, per fi podem presentar un nou projecte de banda a la nostra ciutat, 'Lozano y Los Frentes Abiertos'. Amb l'objectiu de registrar noves composicions per a un nou disc i seguir gaudint dels directes, s'uneixen al projecte dos músics i amics, Josep Maria López i Josep Lluís Boix, que se sumen a aquest Power trio on Joan Lozano no es dona per vençut i segueix buscant l'essència accentuant per igual lletra i música, trepitjant més o menys accelerador depenent del format.

Ara toca tornar a la banda on Joan Lozano sempre ha conviscut i experimentat els moments més feliços de la seva trajectòria musical, com a vehicle ideal per materialitzar el nou treball discogràfic on es conjuguen tots els fronts oberts.

Imatge de Joan Lozano
Joan Lozano actuarà a l'Espai Acústics de Lleida el dia 26 | LleidaDiari.cat

Laura Esparza i Carlos Esteban presenten el seu segon disc

Laura Esparza i Carlos Esteban presenten el seu segon disc, el pròxim 29 de desembre a l'Espai Orfeó, dins la programació del Circuit Folc. Guanyadors de la 13a edició del Concurs Sons de la Mediterrània, la proposta de Laura Esparza i Carlos Esteban reflecteix força i sensibilitat al mateix temps. El seu estil, íntim i personal amb pinzellades electròniques i melodies més tradicionals, es pot apreciar a 'Espais' (Primavera d'Hivern, 2021), el nou treball del duet valencià que presentaran al Circuit Folc.

Aquest disc és la continuació lògica del camí que va iniciar 'Mare Natura', el seu primer disc, i que mostra una evolució més experimental, però manté l'essència musical del mediterrani. Aquest concert forma part de la programació del Circuit Folc, impulsat pel Grup Enderrock, i està coproduït per la Fundació Orfeó Lleidatà.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.


Comentaris

envia el comentari