Catalunya Diari

Joan Lozano & Xavier Monge actuaran en concert a l’Espai Orfeó

Per a aquesta ocasió l'experiència es vestirà de pianos i guitarres acústiques, en format duo i acompanyat pel reconegut mestre i pianista Xavier Monge

Joan Lozano & Xavier Monge en concert el dissabte 24 d'abril a l'Espai Orfeó, dins el cicle acústics. Lozano i cançons de Jones és un viatge de recerca i captura de noves sonoritats, un joc amb el seu repertori més personal i algunes de les noves composicions que donaran vida a un nou projecte que ja està en marxa.

Per a aquesta ocasió l'experiència es vestirà de pianos i guitarres acústiques, en format duo i acompanyat pel reconegut mestre i pianista Xavier Monge. El sentit de tot això no és un altre que seguir divertint des d'una instrumentació més minimalista i buscant el moviment constant entre l'essència de l'autor i l'atemporalitat i senzillesa de la cançó. Abans d'arribar a aquest punt, Joan Lozano desenvolupa una llarga trajectòria de projectes musicals importants.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'artista Oscar Lozano
Joan Lozano & Xavier Monge en concert el dissabte 24 d’abril a l’Espai Orfeó | Alex Martínez

Va ser membre fundador de Rosas Rojas a principis dels anys 90 editant tres discos que van rebre molt bones crítiques. A finals dels 90 es va embarcar en un altre projecte que es va batejar com Zuma, amb alguns dels exmembres de Rosas Rojas.

Joan Lozano fa el gran pas d'escriure les lletres i cantar les seves històries

També va ser membre fundador de los Vicios de Marlene, projecte en el qual compartia tàndem creatiu amb el gran Magi; i no és fins al 2004 quan Lozano comença el seu projecte més important fins ara, Mister Jones, on s'editen quatre discos i on ell segueix component cançons. És en aquest moment de la seva trajectòria on Joan Lozano fa el gran pas d'escriure les lletres i cantar les seves històries més personals estrenant-se com a cantant el mateix dia que Mister Jones guanyaven aquell any 2004 el concurs de bandes ciutat de Lleida al millor directe.

Després de gairebé 15 anys de concerts importants, crítiques estupendes i formacions meravelloses, la formació es dissol l'any 2019. Poc temps després tornen a aparèixer les ganes de tocar i compondre noves cançons, i és aquí on apareix "Lozano i Cançons de Jones", un espectacle homenatge en clau intimista als 15 anys de Mister Jones i un pont per arribar a noves sonoritats més arriscades sense deixar mai de banda el concepte cançó.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.


Comentaris

envia el comentari