Catalunya Diari

Joaquim Nogués porta les seves aquarel·les a la Fecoll

Es tracta d’aquarel·les que plasmen paisatges urbans i també racons molt propers que pretenen recordar indrets que tenim molt a prop nostre

La sala Manolo Calpe de la Fecoll de Lleida exposa un total de catorze aquarel·les d'en Joaquim Nogués en una mostra que porta per títol 'Amb la meva mirada'. Les obres van ser creades per l'artista durant l'actual pandèmia de la Covid-19 i «reflecteixen la voluntat de tornar a la normalitat com més aviat millor», diu l'autor.

Es tracta d'aquarel·les que plasmen paisatges urbans i també racons molt propers que «pretenen recordar indrets que tenim molt a prop nostre», comenta Nogués. Joaquim Nogués (Calella, 1947) és un artista que ja ha exposat en alguna ocasió les seves creacions a la sala polivalent de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de Joaquim Nogués
Aquarel·les d’en Joaquim Nogués, a la Fecoll | LleidaDiari.cat

Nogués ha tingut mestres tan reconeguts com Màrius Carretero, Ernest Ibáñez o Carme Arevalillo

Arrelat a la ciutat des del 1953, Nogués ha tingut mestres tan reconeguts com Màrius Carretero, Ernest Ibáñez o Carme Arevalillo i ha treballat amb diferents tècniques com la pintura acrílica o l'oli, sent la temàtica del paisatge, tant urbà com natural, la més habitual en la seva obra. Ara s'ha decantat per l'aquarel·la, ja que Nogués considera que quan «ja es domina una tècnica, s'ha d'experimentar amb una altra», unes paraules que li va transmetre un dels seus mestres, l'Ernest Ibàñez.


Comentaris

envia el comentari