Catalunya Diari

La JOP, El Pot Petit i el fenomen teatral A.K.A., arriben aquest cap de setmana a Lleida

La Jove Orquestra de Ponent porta a l’Auditori Municipal Enric Granados 'Chopin: entre Varsòvia i París'

Imatge de la Jove Orquestra de Ponent
Imatge de la Jove Orquestra de Ponent | LleidaDiari.cat

El concert de la Jove Orquestra de Ponent, l'espectacle 'Festa 10 anys' d'El Pot Petit i el fenomen teatral A.K.A. (Also Known As) són les tres propostes de LaTemporada Lleida per a aquest cap de setmana.

  

  

1 de desembre, a les 19.00 hores, l'Auditori Municipal acollirà 'Chopin: entre Varsòvia i París'.

Chopin, paradigma del romanticisme intimista en vida i obra

Chopin, paradigma del romanticisme intimista en vida i obra, avui fonamentalment és conegut com a autor de culte per als pianistes. El fracàs de la revolució polonesa de 1830 contra el poder rus provocà el seu exili a França, on molt aviat es donà a conèixer com a pianista i compositor, fins a convertir-se en el preferit dels grans salons parisencs. Les seves mazurkes i poloneses retraten a l'home que estimava la seva pàtria natal acomiadant-se d'ella amb el concert per a piano núm 1.

El preu de l'entrada general és de 10€ i el de la reduïda és de 5 € (menors 26 anys, majors de 65 anys, amics de la música de Cervera, estudiants UdL, estudiants de música). Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

El monòleg amb entrades exhaurides

Divendres, 29 de novembre, a les 21.00 hores, amb entrades ja exhaurides, el Teatre de la Llotja acull el monòleg interpretat pel jove actor Albert Salazar, amb una proposta íntima i personal que li han valgut diversos premis i que l'avalen com un fenomen teatral difícil de parar: 4 Premis Butaca - espectacle de petit format, text, direcció i actor -, 2 Premis Max - autoria revelació i actor protagonista -, Premi BBVA, Premi de la Crítica de Barcelona a l'Millor Actor, 3 Premis Teatre de BCN - text, direcció i actor - i Premi del públic MIT a la XXXV Mostra Internacional de Teatre de Rivadavia.

El públic podrà viure de prop la història del Carles (tant de prop que ho farà des de l'escenari). Alguns temes com la xenofòbia, el racisme, les relacions d'amistat i el primer amor, la relació social a través de les xarxes socials i els diferents prejudicis són posats en escena sota la direcció de Montse Rodríguez Clusella a partir del text de Daniel J. Meyer.

L'espectacle familiar 'Festa 10 anys', d'El Pot Petit

Dissabte, 30 de novembre, serà el torn per a l'espectacle familiar 'Festa 10 anys' de El Pot Petit, que també ha exhaurit les entrades per a les dues funcions que oferirà al Teatre de la Llojta (16.30 i 19.00 hores). El grup català celebra el seu 10è aniversari carregat d'aventures, ritmes, rialles i cançons al Teatre de la Llotja amb un espectacle familiar excepcional que només es podrà veure a 10 ciutats, entre les quals hi ha Lleida.

Per a aquesta ocasió, presenten un trosset d'aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band. I per fer-ho comptaran amb tretze músics a l'escenari que faran sonar les cançons d'El Pot Petit com mai s'han sentit. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s'estan convertint en part de la banda sonora d'un gran nombre de llars.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari