Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez actuarà al Teatre de la Llotja de Lleida, els dies 1 i 2 d'octubre

Jorge Javier Vázquez actuarà al Teatre de la Llotja de Lleida, els dies 1 i 2 d'octubre| Redacció - Fotografia: Javier Naval

 

El presentador Jorge Javier Vázquez actuarà, acompanyat de Kiti Mánver i quatre actors més, al Teatre de la Llotja amb l’obra 'Iba en serio', espectacle que esdevé el seu debut teatral i que va estrenar el passat 4 de setembre al Teatre Cervantes de Màlaga. La representació tindrà lloc els dies 1 i 2 d’octubre.

  

'Iba en serio' és, abans de res, i per sobre de tot, una celebració de la vida, un desenfadat espectacle musical escrit i dirigit per Juan Carlos Rubio i amb direcció musical de Julio Awad, en què Jorge Javier Vázquez explicarà, o més ben dit, cantarà alguns dels moments, anècdotes, amics i enemics que han marcat la seva història, que han forjat el seu caràcter i la seva trajectòria personal i professional.

  

 

  

Acompanyat d’un magnífic elenc de cinc persones, farà un repàs de la banda sonora de la seva vida, una eclèctica i explosiva coctelera musical en què el més important és que el públic es diverteixi i, alhora, convèncer-lo que, passi el que passi, cal tirar endavant. Perquè en això de viure, ja ho va dir Chaplin, no hi ha assaig. Per això canta, balla, plora i viu intensament cada moment, perquè la cosa 'Iba en serio'. 

  

 

  

Les representacions tindran lloc al Teatre de la Llotja el dissabte, dia 1 d'octubre, a les 21.00 hores, i el diumenge, dia 2 d'octubre, a les 19.00 hores. El preu de les entrades és de 42 euros pels Amics; de 47 euros, la general; de 39 euros, per grups, i de 13,25 euros la Butaca Jove. Aquestes es poden adquirir a la web del Teatre, a la taquilla i a l'oficina de Turisme de Lleida, ubicada al carrer Major, 31 bis.

  

 

  

Fitxa tècnica

  

Autor i director: Juan Carlos Rubio

  

Direcció musical: Julio Awad

  

Coreografía: Federico Barrios

  

Intèrprets: Jorge Javier Vázquez, Kiti Mánver, Alejandro Vera, Edu Morlans, Víctor González i Belén González

Comentaris

envia el comentari