Catalunya Diari

'Kàtia', un espectacle de teatre visual, dissabte a l’Escorxador

Aquesta obra de teatre, que parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels,arriba a Lleida en el marc de la programació familiar de LaTemporada

Kàtia, de la companyia Teatre Nu, arriba aquest dissabte al Teatre Municipal de l'Escorxador, a les 18.00 hores, en el marc de la programació familiar de LaTemporada Lleida. La Kàtia fa la maleta i emprèn un viatge, l'aventura de la seva vida, que viurà acompanyada de la seva mare. Trobarà el que busca? Kàtia és un espectacle de teatre visual que ens parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels.

Kàtia ens parla de voler saber, de la necessitat de trobar els nostres orígens, de la voluntat de recordar i entendre d'on venim. És la història d'una mare i una lla, que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle parla de l'adopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través d'una història plena de joc i aventura a la recerca d'un objecte ben quotidià: una foto.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

LaTemporada Lleida ha dissenyat una programació familiar i per a tots els públics amb diversos espectacles fins al mes de maig que compten amb la col·laboració de la Fundación Ibercaja.

Baobab. La pera llimonera. Dissabte, 15 de febrer, 18.00 hores. Escorxador

Dos venedors ambulants ens expliquen la història d'un bolet i un esquirol que per culpa d'una guerra emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. Baobab és un homenatge a totes aquelles persones a qui la violència dels conflictes armats ha obligat a deixar la seua terra.

Camí a l'escola. Campi Qui Pugui Produccions. Dissabte, 14 de març, 18.00 hores. Escorxador

Inspirat en el documental Sur le chemin de l'école (2013), l'espectacle narra la història de tres germanes que s'han d'enfrontar diàriament amb una multitud d'adversitats i perills per arribar a l'escola. Una realitat per molts infants d'arreu del món, que són conscients que només l'educació els obrirà les portes a un futur millor. Part dels beneficis de l'espectacle es destinaran a l'associació Sur le chemin de l'école per assegurar l'escolarització en zones rurals i problemàtiques d'arreu del món.

Polzet. Zum-Zum Teatre. Dissabte, 21 març. 18.00 hores. Escorxador

Divertida per a infants, commovedora per a adults, (encara que potser resulta al contrari), presentem el conte a través de la relació d'un fill amb el seu pare. I és per això que aquest és un espectacle especialment ideat per a pares i fills, per a mares i filles (feu les combinacions que vulgueu). Segons diuen, els contes es van inventar per fer dormir els nens i despertar els adults, però... i si els pares fossin els nens i els fills els adults?

Italino Grand Hotel. Companyia La Tal. Dissabte, 4 d'abril. 18.00 hores. Escorxador

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l'últim soterrani de l'Italino Grand Hotel hi ha la bugaderia, on un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba de llit. Viu i somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.

Démodés. Leandre i Cia La Tal. Diumenge, 19 d'abril. 18.00 hores. Llotja

Tres pallassos feroçment tendres i desesperadament divertits. Un homenatge als antics pallassos de circ. Una tragicomèdia sobre la fi d'uns còmics, d'un imaginari col·lectiu. Tres personatges perduts, patètics, maldestres. Com a eco de riures passats. Accés gratuït per a tots els súpers que presentin el carnet Super3 (fins a un màxim de 4 entrades gratuïtes a taquilla) i que vagin acompanyats, mínim d'un adult, que adquireixi la seva entrada (preu general).

Escargots. Slow Olou. Dissabte, 16 de maig. 18.00 i 20.00 hores. Museu de l'Aigua de Lleida. Espectacle emmarcat en la Nit dels Museus 2020

Cada vegada que plou els passa. És normal, són mol·luscs gastròpodes i, ja se sap, amb la pluja els quatre tentacles es desperten i es veuen obligats a seguir l'instint: emprendre el viatge i arrossegar la conquilla. I com dos caragols -a poc a poc, com ha de ser- et deixen un rastre de baba sobre les sabates que se't posa pels porus de la pell i se te n'encomana el bon humor i el surrealisme. Per cert, tots els animals que surten a l'espectacle són pura ficció, menys dos.

Els preus de les entrades per a aquests espectacles és de 10€, 6€, la reduïda i per als menors de 19 anys 50% de descompte. A més, hi ha un abonament 'Menú familiar i tots públics' que comprant entrades per a 5 espectacles l'entrada surt a un preu de 5€. Es pot consultar tota la informació a latemporadalleida.cat/abonaments i a les taquilles dels teatres de la Llotja i l'Escorxador.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari