Catalunya Diari

Kiko Veneno&Refree, al Cafè del Teatre de Lleida

Kiko Veneno&Refree, al Cafè del Teatre de Lleida| Redacció - Fotografia: Tatiana Moret (www.lampli.com)

 

Kiko Veneno i Raül Fernández Refree uneixen forces de nou i ho fan en exclusiva per al cicle Curtcircuit'14, organitzat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). La química entre els dos es tornar a repetir en aquesta minigira catalana que el proper 7 de novembre passarà pel Cafè del Teatre de Lleida. 

Ambdós reinterpretaran íntegrament el disc 'Sensación térmica' (2013), el treball en què van treballar plegats per primera vegada i en el qual Refree va exercir de productor i arranjador portant a un terreny més rocker i psicodèlic el particular món de Veneno.
 
En el concert de Lleida, el sevillà d'origen català i el barceloní també tocaran clàssics de Veneno així com recuperaran peces que rememoren la connexió musical que hi va haver durant els anys 70 entre Sevilla i Barcelona.
 
D'alguna manera serà una bona ocasió per descobrir la part més psicodèlia i inèdita de l'autor de 'Volando voy' però de la mateixa manera servirà per revisar la fusió entre el rock i el flamenc amb mentalitat contemporània. Acompanyaran als dos músics la banda habitual de Refree, que tot just ha posat punt i final a la gira de 'Nova Creu Alta', el darrer disc el barceloní: Nico Roig (Guitarra), Miquel Sospedra (Baix), Xavier Lloses (Teclats) i Oriol Roca (Bateria). Kiko Veneno i Refree lideraran la part vocal i guitarrística. 


Comentaris

envia el comentari