Catalunya Diari

King Crimson i Underworld oferiran tres concerts al Doctor Music Festival

La iniciativa busca que el públic no hagi de córrer per arribar a totes les actuacions

Pla general de Quimi Portet al concert d'Escalarre el 24 de juliol del 2018, quan falta un any pel Doctor Music Festival
Pla general de Quimi Portet al concert d'Escalarre el 24 de juliol del 2018, quan falta un any pel Doctor Music Festival | LleidaDiari.cat

Doctor Music ha desgranat aquest dimarts al matí dos caps de cartell més de l'edició de l'estiu vinent del festival. Es tracta de King Crimson i Underworld, que oferiran tres concerts cadascun durant els dies en què se celebra el certamen. Una idea pionera que consisteix que un nombre reduït d'artistes oferirà diverses actuacions en lloc d'una, com és habitual. La proposta parteix de la idea que el mateix director del festival, Neo Sala, va expressar en una entrevista a l'ACN amb l'objectiu que el públic no hagi de córrer per arribar a totes les actuacions. Les dues bandes s'afegeixen als ja confirmats The Smashing Pumpkins. El festival anunciarà aquest dimecres una trentena de nous artistes del cartell.

Segons un comunicat de Doctor Music, els artistes han acollit amb gran entusiasme la iniciativa. Robert Fripp (fundador i líder de King Crimson) ha avançat que en cada la 'setlist' serà diferent però, "fins al matí del dia de l'actuació no se sabrà com serà”. Una trentena de nous artistes del cartell es coneixeran aquest dimecres al matí, amb noms representatius de tots els gèneres i de totes les èpoques, que desembarcaran a Escalarre els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. El cartell complet veurà la llum en la seva totalitat en els primers mesos del 2019.

 

The Smashing Pumpkins, el cap de cartell del Doctor Music

Per la seva banda, l'històric grup The Smashing Pumpkins serà el primer cap de cartell confirmat del Doctor Music Festival, segons ha anunciat el mateix festival a través d'una piulada, i actuarà a l'escenari principal el dijous 11 de juliol a la nit. The Smashing Pumpkins arribarà a Escalarre abans de passar pel festival Mad Cool de Madrid, on actuarà el divendres 12 de juliol.

El certamen està ultimant el cartell de l'edició que se celebrarà del 12 al 14 de juliol del 2019 i entre la nòmina d'artistes, majoritàriament internacionals, hi actuaran alguns dels grups que ja van passar per les edicions del festival als anys 90, tal com va desvelar el seu director, Neo Sala.


Comentaris

envia el comentari