Catalunya Diari

Kl'aa, la teva cançó espectacle adreçat als més menuts, aquest dissabte a Lleida

CaixaForum Lleida estrena la temporada familiar d’aquest 2021 amb l’espectacle

Imatge de l'obra Kl'aa que es podrà veure al CaixaForum LleidaKl'aa, la teva cançó espectacle adreçat als més menuts els dissabtes 16 i 23 de gener, a les 18 h a CaixaForum Lleida | LleidaDiari.cat

CaixaForum Lleida estrena la temporada familiar d'aquest 2021 amb l'espectacle Kl'aa, la teva cançó un espectacle de creació adreçat als nens i nenes de 0 a 5 anys, premi FETEN al millor espectacle per a la petita infància, construït a partir dels sons que emeten els nadons per comunicar-se. Kl'aa vol dir "cantar" en llengua hadzabe. KL'AA és una experiència visual i sonora a través de la veu, la cançó i el moviment.

«A poc a poc surto del niu, on sóc? Qui sóc? Amb cada so i amb cada pas em vaig fent més jo, em vaig construint i alhora puc mirar-te més a tu i als altres. Amb la brúixola de la curiositat em vaig allunyant de casa per descobrir nous indrets, noves aventures i fer el meu camí, la meva cançó. La cançó que em fa ser qui sóc».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Espectacle adreçat especialment als més menuts

Així descriuen les protagonistes l'argument d'aquest espectacle adreçat especialment als més menuts. Amb els quals comparteixen el desig i l'emoció de fer a cada instant noves trobades que tant contribueixen a conèixer el món que els envolta com a la formació pròpia de la personalitat. Mitjançant el cant, la música, el joc i el gest les veus femenines de les protagonistes ens submergiran en un univers familiar i proper amb la seva poesia visual, sonora i captivadora.

 Kl'aa la teva cançó esdevé una experiència genuïna que posa de manifest la veu com a fonament de la comunicació i de la identitat dels éssers humans i que ens convida a descobrir la nostra pròpia cançó. Kl'aa, la teva cançó és una creació d'Inspira Teatre, una companyia de teatre per a tots els públics creada l'any 2011 per Esther Westermeyer.

Ha produït espectacles com 'Gong! La història de la dragona Mina-li',' El cel de la Josó i Kl'aa', la teva cançó premi FETEN 2020 al millor espectacle a la petita infància. I serà interpretat per Neus Umbert, Laia Piró i Esther Westermeyer, sota la direcció escènica de Clàudia Moreso i la Direcció musical de Viv Manning.


Comentaris

envia el comentari