Catalunya Diari

L'1 de setembre arriba la Nit Sonora de Lleida

L'1 de setembre arriba la Nit Sonora de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 
Amb aquest festival es vol mostrar el panorama de la música i cultura electrònica contemporània amb projectes de l’escena local, nacional i internacional per tal de presentar les sinergies actuals entre la música, l’art i les noves tecnologies. En aquesta línia, i seguint la proposta musical inaugurada ara fa 4 anys, la programació musical d’aquesta edició compta amb els concerts, des de les 23.00 hores, de Microfeel (Barcelona), Sthendhal Syndrome (BCN-Lleida) i Cora Novoa (Ourense). Paral·lelament i des de les 10.30 hores matí a la Casa de la volta tindran lloc tallers de producció musical a càrrec del dj Lluís Ribalta.


 


La quarta tinenta d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i el regidor de Joventut, Oriol Yuguero, han set els responsables de presentar aquesta edició. La imatge per al cartell de l'edició 2012 del Festival Nit Sonora és obra del fotògraf Joan Cantó i de l’estudi de disseny SOPA Graphics, els quals han compartit la direcció artística. Seguint la línia creativa de les propostes que han presentat en edicions anteriors, la imatge de l’edició 2012 parteix de la particular recreació d'un conte infantil clàssic - enguany d'Alícia al país de les meravelles de Lewis Carroll - en el qual la protagonista rebutja el rol que té assignat per arriscar-se a gaudir d’allò que l'apassiona, la música.


 
Nit Sonora és un projecte dissenyat per les regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Lleida. També compta amb la col·laboració de l’Associació Juvenil per les Noves Tendències d’Art Multimèdia (AM+), el Turó de la Seu Vella i amb el Patrocini de Sant Miquel. 


Comentaris

envia el comentari