Catalunya Diari

La 3ª edició del Festival de Pallassos i Bufons 'Buuuf!!!' omplirà de somriures la Zona Alta de Lleida

La 3ª edició del Festival de Pallassos i Bufons 'Buuuf!!!' omplirà de somriures la Zona Alta de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 En aquesta edició, la tercera, el Festival de Pallassos i Bufons reuneix a sis artistes locals, catalans i espanyols que actuaran dos cops en ambudes places, i ho faran alternativament durant tota la jornada, amb un total de dotze actuacions en total. Els sis artistes convidats son: Triciclown, Anna Montserrat, Claret Clown, Ferran Aixalà, El Gran Rufus i el Sobrino del Diablo. La jornada es completarà amb l’actuació de la Buuuf Band & Foxy Dixie, una banda musical lleidatana de carrer, que amenitzarà la jornada.
 
El pallasso i bufó, Magí Valls, acompanyat de Pelai Molins i Xavier Pla, oferirà una proposta lúdica i creativa que, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, neix de la voluntat de promoure i fer present els pallassos i bufons a la ciutat, alhora que cerca la col·laboració i implicació dels seus veïns i veïns i dels comerciants. El festival s’alimenta d’altres propostes lúdiques encapçalades pel mateix Magí Valls. En aquest sentit, des del 2002 ha portat a la ciutat a Pepe Viyuela, Pepa Plana, May Gorostiaga, Germans Toto, Carlo Mo, Aèkx Navarro, Monti, Sandro Roque, Gadi Romero, Mag nani i la Troupe de Pallassos del Circ Raluy, entre altres.
 
La tinenta d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha animat la ciutadania a participar en aquest festival, una iniciativa singular en què bufons i pallassos oferiran diversos espectacles basats en les escenificacions del públic. El festival s’inclou dins el programa cultural 'Les Nits d’Estiu a Lleida', una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb 46 entitats i associacions diferents de la ciutat que inclou unes 268 propostes lúdiques i participatives de tot tipus que ompliran els barris de Lleida de música, teatre, dansa, màgia, oci, cultura, esport, ciència i activitats infantils durant tot l’estiu.


Comentaris

envia el comentari