Catalunya Diari

'La Caputxeta Galàctica' puja el públic a l'escenari aquest divendres al Teatre de La Llotja de Lleida

'La Caputxeta Galàctica' puja el públic a l'escenari aquest divendres al Teatre de La Llotja de Lleida| Redacció - Fotografia: @Insectotropics

 

'La Caputxeta Galàctica', una versió 2.0 del tradicional conte 'La Caputxeta Vermella', de la companyia Insectotròpics, puja aquest divendres el públic a l'escenari en la seva presentació al Teatre de La Llotja de Lleida. D'aquesta manera, els assistents a la funció, que s'iniciarà a les 21.00 hores, podran viure des de primera línia un espectacle multimèdia on conflueixen diferents disciplines artístiques: teatre, pintura, vídeo i música.

I si la Caputxeta decidís no fer cas de la seva mare, es deixés emportar per la seva intuïció i s'endinsés en el bosc profund de les seves pors? Què pot passar quan reaccionem davant d'allò que està establert? Aquests són algunes de les preguntes que s'aborden a l'espectacle i que permeten oferir una nova dimensió plàstica i escenogràfica que submergeix el públic dins l'obra.
 
Insectotròpics és una companyia artística que neix a Barcelona el 2011 arran de la unió d'artistes amb trajectòries en diferents àmbits i llenguatges amb ganes d'experimentar la fusió i la interacció de les seves respectives disciplines per a la creació de nous espectacles multidisciplinaris. El treball d'Insectotròpics és una aposta de llarg recorregut. Se centra a desenvolupar una nova forma de relació amb el món de les arts i en la investigació d'un llenguatge propi i poc habitual.
 
Al març del 2012, la companyia va presentar a Barcelona el seu primer espectacle, 'La caputxeta galàctica', amb gran èxit i amb el qual han actuat a festivals a Suïssa, Corea, Dinamarca, Suècia, Alemanya, Colòmbia o el Brasil. Durant el 2015, Insectotròpics va rebre dos premis: El Premi BBVA de Teatre 2015 al millor muntatge teatral per 'La Caputxeta Galàctica' i el Premi Fi-Performing Arts 2015 per l'espectacle 'Compra'm' (la seva segona obra), atorgat per la Unió Europea i la Direcció de Creativitat i Innovació de l'institut de Cultura de Barcelona.
 
Fitxa artística
Idea, creació i direcció: Insectotròpics
Artistes visuals: Laia Ribas i Vicenç Viaplana
Artistes plàstics: Xanu, IEX
Música: Tullis Rennie
Actriu: Mar Nicolás
Producció: Maria Thorson
 
La Caputxeta Galàctica · Insectotròpics
Teatre de la Llotja
Divendres, 25 de novembre, 21.00 hores
Preu Amic: 17 euros / Preu General 21 euros / Preu Grup 14 euros / Butaca Jove 6,75 euros
Entrades a la venda a www.teatredelallotja.cat, a la taquilla i a l'Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, 31 bis.


Comentaris

envia el comentari