Catalunya Diari

La companyia de teatre Campi Qui Pugui porta el seu espectacle al festival 'Kufstein Unlimited' d’Àustria

La companyia de teatre Campi Qui Pugui porta el seu espectacle al festival 'Kufstein Unlimited' d’Àustria| Redacció - Fotografia: Campi Qui Pugui

 



Els dies 13, 14 i 15 de juny té lloc el prestigiós festival internacional Kufstein Unlimited, a la mateixa ciutat d’Àustria, Kufstein. Amb més de 50 propostes culturals, el festival va afegir en les seves últimes edicions un apartat especial per a les arts de carrer, format aquest any per 8 espectacles de diferents disciplines com el circ o els espectacles itinerants, totes propostes de companyies d’arreu d’Europa, com França, Holanda o Alemanya entre altres. I entre ells es troba l’espectacle 'Més enllà del Bosc', 'Beyond the Woods' com s’anomena en anglès, de la companyia lleidatana Campi Qui Pugui que es converteix així en l’única companyia representant de l’estat espanyol. 
 
Aquest espectacle és una representació de carrer molt visual i captivadora que aconsegueix que tots els espectadors es quedin bocabadats amb els tres personatges que arriben a la ciutat, portant la màgia de les històries de llegenda amb la seva imatge i aconseguint que tothom, grans i petits, deixin volar la seva imaginació.
 
A la ciutat de Lleida es va poder veure aquest espectacle a la Rua de Reis d’aquest any 2014, on els misteriosos personatges vinguts dels boscos acompanyaven a ses majestats els Reis mags d’Orient pel seu pas per la ciutat.
 
Aquest dijous Campi Qui Pugui comença el viatge a Àustria, que només és el primer destí de la gira internacional que realitzarà aquest estiu, amb la qual es podran veure els seus espectacles a diferents ciutats d’Àustria, Alemanya, França i Polònia.


Comentaris

envia el comentari